Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2010, 11:02   #3
Deschain
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bence durum o kadar da vahim değil.
Mehmet, Sergen ve Tümer o bölgenin Türk Futbolu'na son 20 yılda damga vuran isimleridir.

Ancak dünya futbolunda artık temposuz oynayan oyuncunun yeri kalmamıştır.Aslında Mustafa Denizli'nin de işaret ettiği 10.5 numaranın anlamı buydu.

Bugün bence mevzubahis 10 numaranın eksikliği barizdir, ancak sistem değişikliği ile böyle bir oyuncuya gerek de yoktur.Çalışan 2 kanat ve pas dağıtabilen 2 orta saha oyuncusu varsa göze hoş gelen, artistik hareketler yapan bir oyuncuya ihtiyaç yok. En güzel örneği de bugün itibariyle ŞL Finalisti olan ve benim tahminicimce eğer rakibi Barça olursa, Barça'yı yenecek olan Bayern Münih'tir.

Beşiktaş'ın asıl sorunu kanat oyuncularının kanat oyuncu olmamasıdır.Holosko, Yusuf ve üzerine basa basa söylüyorum Tello kanat oyuncusu değildir.(Sporting Lisbon'da ne oynadığı beni ilgilendirmediği gibi, Sporting Lisbon'da Tello'yu izleyen 1 Allah'ın kulu olduğunu da sanmıyorum)
Bizde kanat oynayabilecek 2 isim var.İsmail ve Rıdvan.Bu çocuklarda ısrar edilir ve Ernst-Fink ikilisinden biri yerine top dağıtabilecek, (Hamit,Dzagoev...v.s) tempolu, fizik gücü yüksek bir orta saha oyuncusuyla modern futbolu yakalayabiliriz.Skor zaten gelir.

Şahsen ben Alex'in takımımda olmasını istemem.Tümer Alex'e göre daha az istatistikleri olan ama takıma daha faydalı olan bir oyuncudur.
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR

Konu Deschain tarafından (28-04-2010 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir..
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla