İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Radyospor'da Özgür Sancar'la
Haber Özel Programı'nda çarpıcı açıklamalar yaptı
Vicente del Bosque, Beşiktaş'ı çok özlediğini, Türkiye'ye dönmesi durumunda tercihinin Beşiktaş olacağını ifade etti.
Tecrübeli teknik adam, İstanbul'u çok özlediğini ve en kısa sürede tekrar İstanbul'a dönceğini söyleyerek şöyle devam etti; " İstanbul'u çok çok beğendim. Çok özlüyorum. İstanbul'un benim için çok özel
bir önemi var. Ayrıca Beşiktaşlıları çok seviyorum. Ailem de İstanbul'u çok seviyor. Hatıralarımız da çok önemli bir yer ettiği için en kısa sürede tekrar döneceğiz."
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BİZE SABIR GÖSTERMEDİ OYSA ÇOK BAŞARILI OLABİLİRDİK
Beşiktaş'taki günlerini değerlendiren Bosque, sabır gösterilseydi Beşiktaş'ta çok başarılı olacağını ifade etti; " Beşiktaş'ta çok iyi bir zaman geçirdim; ancak gerekli sabrı göstermediler. Biraz sabırlı olsalardı, kesinlikle öteki yıl takımı çok iyi bir yere getirebilirdik. Aragones için de
aynı şey geçerli� Aragones'le görüştük; ancak Fenerbahçe'de yaşadıklarıyla ilgili aramızda bir konuşma geçmedi."
DÖNERSEM TERCİHİM BEŞİKTAŞ OLUR
Bir gün Türkiye'ye dönerse bu takımın Beşiktaş olacağını söyleyen Bosque şöyle devam etti; " Türkiye'de sabır eksiği olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ta çalıştığım dönemde
son 9 maçın yedisini kazandık, ikisinde berabere kaldık. Gelişim aşamasındayken, ayrılık kararı verildi. Sabır gerekiyordu. Ama tekrar Türkiye'ye dönmek istersem tercihim her zaman Beşiktaş olacak."
Del Bosque, Türkiye'deki dostlarına selam söylerken, İbrahim Akın için de tekrar çıkışa geçeceğine inandığını söyledi. " Türkiye'de herkese selam söylemek istiyorum. Özellikle Beşiktaşlılara selam söylemek istiyorum. Benim kalbimde Beşiktaş var. Onlara
özel olarak selam gönderiyorum.
İbrahim Akın'ı çok iyi hatırlıyorum; ona çok güveniyordum. Bence yine çıkış yakalayacak, Türkiye'nin önemli futbolcularından bir tanesi olacak. Türkiye'deki futbolcularıma da çok selam gönderiyorum.
Radyospor