Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2010, 17:18   #23
FiratVarlikk

FiratVarlikk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
90sbjk03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı insan BEŞİKTAŞ'I sever,bazı insan Beşiktaş taraftarını,bazısı Beşiktaş'ın başarılı olmasını ister,bazısı Çarşının şov yapmasını,kimisi Beşiktaş yenildiğinde üzülür,kimisi sevinir.Beşiktaşlı Sevinmeye alışık olmalıdır,üzülmeye değil.Eğer Beşiktaş'ın başarısızlığında taraftar ön plana çıkıp takım geri planda kalıyorsa,içinde bulunduğu durumdan mazoşist zevkler alan oluyorsa,Çarşı için Beşiktaş seviliyorsa,önemli olan Beşiktaş'ın büyüklüğü değilse,onlar için de söz burada biter.
Beşiktaş'ın başarısızlığından memnun olan sesini çıkarmasın,eleştirenlere müdahale etmesin,herkesin görüşü kendine kalsın,kimse millete sığ düşünceleriyle sataşmaya kalkmasın,başkaları üzerinden fikir belirtmeye kalkmasın,becerebiliyorsa olayı kişiselleştirmeden yorum yazsın...........
BüyükLük her zaman kupaLarLa sampiyonLukLarLa oLmaz.. Şerefsiz 1.Liktense SerefLi 2.LikLeri 3.LükLeri ne biLim sonuncuLugu tercih ederim ben.Benim FikirLerim Tabi BunLar Baskasını BiLemem..Ne BESİKTAS ımın basarısızLıgında mazosist zevkLer aLırım ne de cArsı on pLana cıkıyor die tutarım takımımı..Ben SampiyonLukLarına asıK deiLim takımımın renkLerine asıgım..Ne biLim basarıLarına deiL benim askım..BiLmiyorum Siz Kupa ve Basarı merakLıLarı tanıyormusunuz onLarı 1. Dünya Savası'nda ÇanakkaLede Sehit Dusen Kaptanımız Şair Kazım'a,aynı cephede Sehit dusen Asım'a,KafKas cephesinde şehit dusen Doktor Mehmet'e Bek Rıdvan'a asıgım..YaLnızca Ayakkabı KarsıLıgı oynayıp SampiyonLukLar Kazandıran Seref Görkey'e Taraftar ısLıkLadı Diye "Bu formayı bana taraftar giydirdi. Şimdi onlar isteyince de çıkarırım" diyerek futboLu bırakan Baba Hakkı'ya asıgım..BeyfendiLigini hic bozmayan SüLeyman Sebaya Asıgım..
BEŞİKTAS'ın hırcın cocukLarı PascaL Nouma'ya,iLhan mansız'a asıgım..Metin ALi Feyyaz'ın goLLerine asıgım..Dunya'da bayrak rekoru kırarak tribunde Türk bayragını daLgaLandıran taraftarada var sevgin iLLaki..Ama yaLnızca o cekmiyor beni cekemez ya da bu kadar oLay varken beni kendine ceken..ATAM'ın uzun yoLcuLukLarında annesini ve kızkardesini emanet edecek kadar guvendigi BEŞİKTAŞLI sporcuLarına asıgım..Şimdi tekrar üstüne basa basa tüm kupa merakLıLarına ve dünya'ya haykırıyorum : Biz SEVİNMEK İCİN SEVMEDİK! ya siz?