Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2010, 11:10   #374
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Kulübü dün gazetemizin manşetinde ‘Semih Kartal’a ve ‘Şentürk bombası’ başlığıyla yer alan haberleri yalanladı…




Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Haberde yer alan, kulübümüzün Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk’ü transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddiaları geçek olmayıp söz konusu futbolcunun ismi kulübümüzün transfer gündeminde bulunmamaktadır” denildi.

Açıklamaya saygı duyuyoruz ama KATILMIYORUZ, yaşananları bir kez daha hatırlatıyoruz…

Görüşme önceki sabah yapıldı. Taraflar Yusuf’un villasında buluştu. Beşiktaş adına görüşmede futbol komitesi başkanı Serdal Adalı (bu da yalanlanabilir) yer aldı. 3 yıllık öneride bulunuldu. Teklife sıcak bakan Semih ise düşünmek için süre istedi.

Ve gelelim kulübün açıklamasına neden katılamadığımıza… Önceki gün gelen bu istihbaratı (kaynak sağlam olmasına rağmen) manşet yapmadan önce teyit etmek için araştırdık.

Bizim için asıl önemli olan Beşiktaş yönetiminin Semih konusundaki düşüncesiydi. İsmi bizde saklı olan ve üst kademe titre sahip bir Beşiktaş yöneticisini arayıp Semih konusunu sorduk.

Aldığımız cevap “Evet görüşme var. Görüşmeler iyi gidiyor ancak şu anda ne durumda bilmiyorum” şeklinde oldu.

Hatta biraz daha ileri gidelim…

Dün haberin yayınlanmasının ardından bu konuda Siyah-Beyazlı cephede önemli bir telefon trafiği de yaşandı. Olayla ilgisi olmayan insanlar ‘haberi sızdırmakla’ sorgulandı. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzun ispatıydı.

Kaynak : Habertürk Gazetesi
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline