Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2010, 12:00   #2
FiratVarlikk

FiratVarlikk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
90sbjk03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
:)Olmuyor ki böyle sen bana Beşiktaşlılık öğretmeye çalışıyorsun sen tamamen başka taraflara gitmişsin,tarih derslerine,Baba hakkı'ya,Atatürk'e sen böyle alakasız taraflara çekersen olayı tartışma da olmaz çünkü ben diyorum siyah sen diyorsun beyaz.Sen bu durumda bile takımıma dokunmayın o ne yaparsa doğrusunu yapar mantığındasın olmaz öyle birşey yanlış düşünüyorsun ileride anlarsın.Beşiktaş'ı eleştiren,durumundan memnun olmayan herkes kupa sevdalısı,takımını sevmeyen,sahip çıkmayan değildir önce bunu bir anlayalım bir zahmet sonra da sen yazılanları okuyup anla ondan sonra yorum yap,burada sen bana Beşiktaş'ı savunuyorsun sanki FB'li,Gs'lıya karşı takım savunuyorsunTaraftar kahramanlığı edebiyatıyla birşeyler ispat etmeye kalkıyorsunkomik şeyler bunlar,burada yanlış anladığın yorumlar üzerinden tartışma yaratmaya kalkma bence ya da yaratmaya kalk kardeşim Senin yaşındayken ben de öyleydim şimdi anlamayabilirsin ileride anlarsın...
Beşiktaş'ın köklü tarihi,Süleyman Seba'sı,Baba HAkkı'sı,Nouma'sı,İlhan'ı vardı diye ne yapalım şu anda ki futbolunu eleştirmeyelim mi?
Gözümüzü mü kapatalım?Süleyman Seba o tribündeki küfürleri onaylar mı sanıyorsun?O tribündekiler o kalitede bir adamı ''A.Dursun Seba gitsin'' diye sloganlarla göndermediler mi?Şimdi ''Sevinmedik için sevmedik'' diyen de onlar peki o zaman ne için sevmişlerdi acaba?
KARDEŞİM ANLAYANA SÖZÜN ÖZÜ HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ İLK AMACIMIZ KUPALAR,ŞAMPİYONLUKLAR DEĞİL ELBET AMA SAHADA BEŞİKTAŞ GİBİ OYNAYAN TAKIM GÖRMEKTİR,SAHADA OYNASINLAR SONRA 10.OLSUNLAR AMA SAHADA BEŞİKTAŞ'I GÖSTERSİNLER YETER Kİ İSTERSE 1000 YILLIK GEÇMİŞİMİZ OLSUN BENİ BAĞLAMAZ.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİYSEK ELEŞTİRMESİN KİMSE,HERKES İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURSUN BÖYLE BİR DÜŞÜNCE YOK...SEVİNMEK İÇİN SEVİLMEDİ DİYE BEŞİKTAŞ'IN DOKUNULMAZLIĞI YOK...
ELestiri Var ELestiri var..Benim uzuLdugum oLay takımımızın yerden yere vuruLması..Kufure bende karsıyım..Ama herkesin bir sabrı var..O kadar cok aynı durumLa karsıLasıyoruzKi bi yerden sonra kopuyor oLay..3 hafta oncesine kadar bu takım kovaLıyordu 1.Ligi..3 haftada koptu oLay veriLmeyen penaLtıLarLa hakem hataLarıyla..Sende biLiyorsunki eğer BEŞİKTAŞ o 3 macı kazansaydı sende farkLı seyLer konusuyor oLacaktın..Ayrıca kimse iddaa edemez BEŞİKTAŞLI futboLcuLar canını disine takıp mucadeLe etmedi diye..iLLaki arada istisnaLar var ancak iddaa ediyorum bu takımın %90 ı canLa basLa mucadeLe etti BEŞİKTAŞ'ın basarısı icin..YararLı oLanı var oLmayanı var o ayrı konu..Ancak takım kotu diye biri cıkar siz bu takımı neden aLkısLıyorsunuz neden destekLiyorsunuz derse ben ona iLLaki karsı cıkarım.Bence sen once yorumLarını bir oku..M.DenizLi'nin de yonetimi tartısıLır ancak kimse diyemez ki M.DenizLi BEŞİKTAŞ kotu gitsin diye boLe yapıyor..Bence onemLi oLan kotu yonetime karsıLık icraat yapamayan yönetim..Onu protesto etmek gerekki bu taraftarda onu yarım sezon boyunca goLde gaLibiyette yeniLgidi derbiyi kazanırkan biLe yaptı.(Yeter YıLdırım Demiroren) Y.D tekrar baskanLıga seciLdiyse bu ne M.DenizLi'nin ne futboLcuLarın ne de Taraftarın sucudur.Cunku bunLarın hicbirinin secimde oy kuLLanma hakkı yok!

NOT : Senin YazdıkLarımı anLamıyorsun dedigin kisinin paragraf sorusu kacırdıgı nadir oLan bisidir : )

Konu FiratVarlikk tarafından (29-04-2010 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir..
FiratVarlikk Ofline   Alıntı ile Cevapla