Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
1 - Kimsenin içine sindiremediği yaptığı her hareketi yanlış olan kulubu bakkal yönetir gibi yöneten bir başkan
2 - Sene başında gitsem mi kalsam mı arasında kalmış kadrosu sistemi belli olmayan bir hoca
3 - Sözleşme imzalanırken uçuk fiyatlar isteyen ama bunu futboluna yansıtamayan ruhsuz futbolcular
4 - Sadece tribüne geldim demek için gelen elinden telefonunu düşürmeyip sürekli video ve foto çeken taraftar.
Bunlar sadece kendi içimizde ki sorunlarımız bunların dışında gelişen olayları saymama gerek yok zaten bu sorunlar bu tabloyu çıkardı karşımıza. Ortada bir başarısızlık var ve bunda yüzdesi büyük küçük herkesin hatası var. Sağlık olsun önemli olan bundan ders çıkarabilmek. Kötü olduğumuz bir sezonda bile yarışın sonuna kadar içinde yer alıyorsak iyi olduğumuzda neler yaparız varın gerisini siz düşünün. |
2 maddeye(2 ve 3. maddeler) katilmiyorum.Daha dogrusu 2. madde yonetimin hatasidir.Denizlinin Teknikdirektor oldugu gunden beri hicbir takimda sabit bir sistemle oynadigi gorulmemistir.Cesme ye gitmek istemeside olabilecek birsey.Bunlar teknikdirektor eksikligi ama bu bugun yada busene basi ortaya cikan birsey degil.Dolayisiyla burdaki kabahatli gore gore Denizliye imza attiran yonetimdir.
3. madde ise yillarca tartisilir.Ben futbolun icinde ruh v.s. gibi metafizik olaylara inanmam.Futbolcu dogru kullanilirsa ondan en yuksek verimi alirsin.Ama eldeki adamlara ozellikle onde(hucuma yonelik) oynayanlara ederinden fazla para verip beklentiyi yukseltirsen,onlardan yeteneklerinden fazlasini beklersen becerebileceklerinden de azini alirsin.Bobo,Nobre,Holosko,Tabata hatta solbek olarak alinan Tello bizden aldigi paralari,taraftardan aldigi yildiz muammelesini ruyalarinda gorurmuydu acaba? Buda tamamen yonetim kabahati.Sonucta bu futbolcular bize imza attirin diye kimseyi tehdit etmedi.Kabahat onlarda degil onlari alanlarda.