Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2010, 07:13   #3
safa1903
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Michelin, Avon'a Göre Üç Kat Pahalı"

Click the image to open in full size.
Williams Teknik sorumlusu Sam Michael'e göre Formula 1 takımları, gelecek seneki lastik tedarikçisi için Michelin ile Avon arasında seçim yapacak.

Çarşamba günkü FOTA toplantısının ardından Michael, ya Michelin ya da Avon'un seçileceğini belirtti.
Bu iki tedarikçiden başka Pirelli'nin de ilgisi vardı ama Sam Michael, takımların bu seçeneği dışarda tuttuklarını söyledi.
Reuters'e konuşan Michael: "Şu andaki görüşmeler gerçekten Michelin ve Avon arasında(ki seçim için). Avon çok daha ucuz ama yüksek rekabette lastikler üretmiş olmalarına rağmen ürünleri (michelin'e göre) daha az kanıtlanmış"
"Michelin'e göre daha büyük bir bilinmeyenler. Çünkü Michelin çok yakın zamanda F1'deydi. Ama maliyetler açısından önemli derecede fark var, üç kat farklardan bahsediyoruz"
"Bu yüzden şu anda üzerine görüştüğümüz konu bu"

Trf1
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla