Zirve yarışından kopan Beşiktaş, transfer çalışmalarına pazartesi günü başlıyor. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin yönetim kurulu toplantısına katılarak kendilerine bilgi vereceğini belirtti. Adalı, tecrübeli hocanın Bursasporlu Volkan Şen`i istemesi halinde ise bir telefonla bu transferi çözebileceklerini kaydetti.
Şampiyonluk iddiasını kaybeden Beşiktaş`ta teknik heyet ve Futbol Komitesi, transfer çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Futbolun başında bulunan Siyah-Beyazlı yönetici Serdal Adalı, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sürekli olarak görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek resmî olarak transfer çalışmalarına pazartesi günü başlayacaklarını kaydetti.
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Mustafa Denizli`nin düzenli olarak gerçekleştirilen haftalık yönetim kurulu toplantısına katılacağını ifade ederek, "Hocamız, takımdan gönderilmesini istediği oyuncular ve gelecek sezonun transfer listesini bizimle paylaşacak." dedi. Denizli`nin listesindeki oyuncuları tam olarak bilmediklerini belirten Adalı, transfer çalışmalarına tecrübeli teknik adamın pazartesi günü vereceği rapor doğrultusunda başlayacaklarını söyledi. Bursaspor`un yıldız oyuncusu Volkan Şen ile ilgili de görüşlerini aktaran Adalı, Mustafa Denizli`nin genç oyuncu ile ilgili düşüncelerinin olumlu olduğunu vurguladı. Adalı, "Bursasporlu Volkan Şen, herkesin beğenerek izlediği kaliteli bir oyuncu. Menajeri Ahmet Bulut yakından tanıdığımız bir isim. İtalya`da birlikte bir dizi temaslar yaptık. Ancak şu ana kadar hocamız Volkan için bir istekte bulunmadı. Eğer hocamız bizden Volkan`ı isterse bizim onu transfer etmemiz bir telefon kadar yakın." diye konuştu.
Bu arada Beşiktaş İnter`in yıldız futbolcusu Quaresma için son teklifini verdi. Siyah-Beyazlı yönetim, kendi teklifleri ile İnter`in istediği rakam arasında çok az bir fark bulunduğunu düşünürken bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtiliyor. İtalya`da gerçekleştirilen görüşmelerde çok ciddi adımların atıldığı ve Quaresma`nın transferi ile ilgili sürecin olumlu gittiği ifade edildi.
Zaman