Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2010, 12:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Büyük Aşkım Beşiktaş'ım'

Tanınmış sanatçı İsmail Özkan, ünlü şarkısı 'Hayal Gözlüm'ü Beşiktaş'a uyarladı.
Click the image to open in full size.
Milyonların sevdiği 'Hayal Gözlüm' şarkısıyla çıkış yapan sanatçı İsmail Özkan, şarkısını 'Büyük Aşkım Beşiktaş'ım' şeklinde uyarlayarak Siyah-beyazlı renklere gönül verenlere armağan etti.

Popüler ve fantezi müziğin sevilen ismi İsmail Özkan, 'Hayal Gözlüm' şarkısı ile milyonların gönlünde taht kurmuştu. Beyefendi kişiliğiyle tanınan ünlü sanatçı ayrıca sanat camiasında koyu bir Beşiktaşlı olarak tanınıyor. Konservatuar eğitimi alan ünlü sanatçı, Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaçırmasına rağmen yazdığı yeni şarkısıyla Beşiktaş'a gönül veren herkesi teselli edeceğe benziyor.

Cep telefonlarına en çok indirilen şarkı unvanını taşıyan 'Hayal Gözlüm' artık 'Büyük Aşkım, Beşiktaş'ım' adıyla taraftarların gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. İsmail Özkan, yaptığı açıklamada seslendirdiği yeni şarkıyı Çarşı taraftarının ve tüm Beşiktaşlıların çok beğeneceğini söyleyerek, "Taraftarımız Çarşı grubu, entelektüel ve en çok sosyal nükte yapabilen taraftar grubudur. Tüm tezahüratlar ve güzel sloganlar Beşiktaş taraftarından çıkmıştır.

Milyonların sevdiği Hayal Gözlüm gibi 'Büyük Aşkım Beşiktaş'ım' şarkısının da taraftarlar tarafından takdir göreceğine inanıyorum. Biz büyük bir camiayız. Kazansak da, kaybetsek de Beşiktaş'ın yanındayız. Bu şarkı tüm Beşiktaşlılara armağanım olsun " dedi.

İsmail Özkan'ın Beşiktaş taraftarına yazdığı şarkının nakarat kısmı şu şekilde:
"Sen Benimsin Beşiktaş'ım
Hem nefesim hem de kanım
Sensiz olmaz asla olmaz
Büyük aşkım Beşiktaş'ım."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla