Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 09:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kritik Randevu

Ligde şampiyonluk ümitleri sona eren Beşiktaş, seyircisiz karşılaşmada deplasmanda Diyarbakırspor`un konuğu olacak. Her iki ekibin de tek hedefi, bu mücadeleden 3 puanla ayrılmak olacak. Çünkü ev sahibi, Sivasspor`un puan kaybını bekleyip sahadan zaferle ayrılmak istiyor. Kara Kartal ise önümüzdeki sezon Avrupa Ligi`ne Play-Off`tan katılmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş, deplasmanda Diyarbakırspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak maçta kritik bir mücadeleye çıkacak. Ev sahibi ligden düşmemenin planlarını yaparken, Beşiktaş ise üçüncülük iddiasını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için şans vermediği bazı isimlere de görev verecek. Birinci kaleci konumundaki Rüştü Reçber’in yerine Hakan Arıkan forma giyecek, sakatlığı bulunan Matteo Ferrari’nin görevini İbrahim Toraman üstlenecek. Cezasında indirime gidilen ve orta sahada tekrar forma bulacak Ernst’in partneri Fink olacak. Üçüncülük koltuğunu ele geçirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, kupada Trabzonspor’un da Fenerbahçe’ye kaybetmesini bekliyor. Bu gerçekleşirse Kartal, Avrupa defterini Play-Off turundan rakiplerine göre daha geç açmış olacak.

Umutlarını sürdürmek istiyor
Beşiktaş’a kaybetmesi halinde, kalan iki maçına çıkmayacağı söylentileri bulunan Diyarbakırspor ise, taraftarından yoksun olmasına rağmen umutlarını sürdürmek için kazanmak zorunda. Bu yüzden Yeşil-Kırmızılılar, Sivasspor’un puan kaybetmesini bekleyerek sahadan 3 puanla ayrılmak isteyecek.

DİYARBAKIRSPOR
Gökhan
Abdullah
Ümit Bozkurt
Diallo
Erdinç
Barış
Celalleddin
Tjikuzu
Adnan
Bebbe
Tazemeta
T.D.: Mehmet Budakın

BEŞİKTAŞ
Hakan
Rıdvan
İ.Toraman
Sivok
İ.Üzülmez
Necip
Fink
Ernst
Tello
İsmail
Bobo
T.D.: Mustafa Denizli

HAKEMLER: Halis Özkahya, Serdar Akçer, Ali Saygın Ögel
Stat: Atatürk
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla