Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 09:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko Sakat mı ? Sakatlanıyor mu ?

Beşiktaş doktorlarının ‘oynayabilir’ raporu verdiği Slovak forvetin “Sakatım” diyerek Diyarbakır’a gitmemesi kafaları karıştırdı. Holosko’nun, kendisini Dünya Kupası’na sakladığı ileri sürüldü.

BEŞİKTAŞ’ta, bugün oynanacak Diyarbakırspor maçı öncesi Filip Holosko krizi çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında CSKA Moskova ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında sağ fibula kemiğinin kırılması nedeniyle ameliyat olan Filip Holosko, ameliyatlı bölgede ağrıları olduğunu söyleyerek dünkü antrenmana katılmadı ve karşılaşma kadrosuna girmedi. Ancak, kulüp doktoru Devrim Urgun’un, Holosko’nun sakatlığının büyütülecek bir yanı olmadığını ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin istemesi halinde oynayabileceğini açıklaması, kafaları karıştırdı.
Konu ile ilgili konuşan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren de sağlık kurulunun Holosko için olumlu rapor verdiğini, futbolcunun oynamasına engel teşkil edecek bir durum yaşanmadığını ifade etti. 2010 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Slovakya Milli Takımı’ndaki yeri garanti olan Holosko’nun, herhangi bir sakatlık tehlikesine karşı riske girmemek için Beşiktaş’ta oynamaktan kaçındığı ileri sürüldü.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla