Bana farketmez olsada olur olmasada | | Dertören yönetimi geldiğinden beri Vestel Manisa,Sivas,Bursa kadar bile uzun süreli liderlik keyfi yaşayamamanın vermiş olduğu içimdeki burukluğu burada yazmamın imkanı yok ve bu popüler zihniyet yani anı,zamanı kurtarmaya odaklı yönetim anlayışı ile bir arpa boyu ilerleme kaydedilmez bunun içine yıldız futbolcu kavramıda giriyor çünkü yönetim için geçmişi ve geleceği bir süreliğine unutturacak ve donduracak en güzel ve basit,kestirme yol Dünyaca meşhur bir futbolcu alıp herkezi susturmak ne zamana kadar mesela gittikçe klasik olmaya başlayan ne yazıkki FB maçına kadar diyelim veya Lig deki ilk altı sırayı kapan takımlara karşı galibiyet alamayana kadar o zaman taraftar başlıyor fokurdamaya demek istediğim şu bu yönetim ile BJK nin işi inanın çok zor kimi alırlarsa alsınlar BJK nin sorunu yıldız futbolcu değil sorun süreklilik,koşan,aç,başarı için çırpınan futbolcu bulamamak veya bulmamak o yüzden beni ilgilendirmiyor.Yönetim önce Devlete olan vergi borcunu düzenini aksatmadan ödemeye devam etsin ondan sonra transfer düşünsün.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |