Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 17:37   #117
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
delgad01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alleenje sacmalama ya.. Bu takima zamaninda Messiler Kakalar mi geldide Quaresmayi istemiyorsun? Tabataya sans verilsin mi istiyorsun? Birde Quaresma senin dedigin gibi gece hayatina cok duskun bir futbolcu degilki.. Sadece yedek kaldigi icin arada problem cikartmistir oda gayet normal..
Ben biktim artik 3. sinif yabancilardan.. Quaresmaya ne Interde ne Barcelonada gercek anlamda sans tanindi.. Suan Inter sadece defansi dusunen bir yapiya sahip oldugu icin Quaresma yedekte, Besiktasta eger Denizli seneye yine 9 defansla oynayacaksa bende derimki ozaman bosa gelmesin Quaresma..

Bu lige Quaresmanin olusu yeter.. Futbolun sov oldugun unuttun Fink gibi, Holosko gibi duz futbolculari izleye izleye.. Delgado maclari guzellestiriyordu, birde quaresmayi dusunsene??
Pes yani.Benim yazdiklarimdan nasil bukadar sacma cikarim yaptin?
Ben yildiz alincaksa baska adam alinsin diyorum.Sen tabata kalsin anliyorsun.
Quaresma problemli bir adam.Bana sadece sunun cevabini ver.Batuhani kazanamamis bu yonetim ve teknik kadronun Morinhonun kazanamadigi Q7 yi futbola dondurecegine ihtimal veriyorumsun?Barca ve Inter kurmaylari futbolcularinin degerini bilemeyecek kadar salak adamlarmi?

3. sinif yabancilardan bende biktim.Delgado gibi,Bobo gibi siradan futbolculardan kesinlikle kurtulmaliyiz.