Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2010, 12:50   #131
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İmza atıldığını gözümle görmeden inanmam.. Ama gerçekten alındıysa Beşiktaş'ın almış olduğu en kariyerli futbolcu olur.. Ha başarılı olur mu onu bilemem.. Bunu da zaten kimse bilemez.. Bundan sonra teknik direktörün onu kullanmasına ve futbolcunun isteğine kalır..
Bence de sadece Q7 değil Q7ler lazım bize.. Yabancı anlamında Fink'in yerine daha yumuşak topu iyi kullanabilen bir adam mutlaka lazım. Deco mu olur muadili mi olur bilemem.. Forvete de mutlaka gerçek bir santrfor lazım.. Yerli anlamında ise Volkan Şen çok faydalı olur.. Q7 bir kanatta Volkan diğer kantta yıllardır çalışmayan kanatlarımızı iş yapar hale getirebilirler.. Ama tabi bütün bunlar için çok ciddi finans lazım.. Eldeki futbolcuları satabilmek lazım..
Son olarak da yorumum şu Q7 çok hızlı düşünüp hızlı oynayan bir adam.. Yanında ona ayak uyduracak insanlar bekleyecektir.. Transfer yaparken buna da dikkat etmek lazım.. Bence İnter'de başarılı olamamasının bir nedeni de Mourinho gibi oyunun defansif yönüne çok öenm veren ve oyunu tutmaya oynayan bir teknik direktörle çalışması.. Bu bizim bu sene oynadığımız futbola da benziyor aslında.. Bu da bir soru işareti tabi..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla