Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2010, 00:01   #150
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ornekler guzel.Ama bu orneklerden Baros disinda basarili olani varmi? Barosun hicbir zaman gece hayati,disiplinsizlik gibi sorunlari olmadi.
Ben senin verdigin ornekleri dahada genisleteyim.
Ortega.Surekli sorun yaratan bir adamdi.FB ye geldi ayni sorunlar devam etti.FB de kaydadeger basarisi yok.
Lincoln de ayni sekilde GS ye gelmisti.Bir sezonun sonunda satacak takim bulamadilar.
Hatta Segen.Lucenin altinda calistigi sezonlar disinda hicbir zaman belli bir istikrar saglayamadi.
Yani yetenekli ama disiplinsiz ve gece hayati olan oyuncular konusunda ulke olarak basarisizligimiz sabit.
O zaman hala neyi kovaliyoruz?
Abi Ortega harbiden futbol hayatını bitirdi uyuşturucuyla ama Fenerden sonra taş gibi de futbol oynadı Arjantin de Newell de onu da sölemek lazım

Keita nın da bu sene GS nin herşeyi olduğunu düşünüyorum bu arada bencil bir oyuncu olduğunu neden söledin anlamadım abicim. Adam bir sürü gol attırdı ki pas verilcek durumda biri varsa genelde veriyo zaten. İnanılmaz bir hızlanma yeteneği var ve çok kolay adam eksiltiyor kanat adamı için en önemli özellik bu. Queresma da aynı özellikte çabuk hızlanıp teknik açıdan Keita dan çok daha iyi bir yapıda Q7. Bizde gerçekten böyle bir oyuncu eksikliği var oyuna yaratıcı ekstra birşeyler katcak futbolcular lazım. Sistem futbolundan midem bulandı artık abi ya. Oyun tıkandı mı herşeyimizin karambollere defanstan top şişirmelere bağlı kalmasını istemiyorum. Eğer takımınızda bu tarz karşı takımın beklemediği işler yapcak oyuncular yoksa kapanan takımları açamıyorsunuz işte. Bizim de bu sezon en büyük sorunumuz buydu. Q7 gelirse Türkiye liginde gerçekten çok faydalı işler yapar. ORtama uyum sağlarsa da hele siz o zaman görün Queresma nın ne olduğunu. Kendine güvenini tekrar kazanması lazım Q7 nin en büyük dert bu sen bu konuda hocaya güvenmediğinden transferi istemiyorsun tahmin ediyorum ama ben bu riskin alınabilir bir risk olduğundan yanayım. Queresma eğer ki gelebiliyosa tam aradığımız özellikte oyuncudur.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla