Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2010, 20:53   #1
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yarı Final İlk maç Efes Pilsen - Beşiktaş C.T

Ankarada takımımıza destek için bizimle olan tüm kardeşlerimize öncelikle teşekkürler.Şimdi rakip Efes Pilsen ilk maç Ayhan Şahenkte tarih belli değil.Konu güncel kalacaktır.Yorumlarınızı düşüncelerinizi alalım.Burak Bıyıktay efes karşısında korktuğunu açıklamalarıyla belirtti.Bu yanlıştı ilk maçı kaybetmeyi göze almış durumda.Yinede bu dev yüreklilere güveniyoruz Armanın Peşindeyiz her yere gidiyoruz..

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın hedefinin final olduğunu söyledi.
Türk Telekom karşısında 3-1'lik seri sonunda play-off yarı finaline yükselen Siyah-Beyazlılarımız'ın önemli bir başarı elde ettiğini belirten Yalçın, "İyi bir seri oldu. Kaç zamandan beri şanssızlık yaşıyorduk, şanssızlığımızı kırdık ve bu sezon yarı finale yükseldik. Türk Telekom'un bu kadar büyük bütçesine rağmen biz iyi bir takım kurup, iyi bir arkadaşlık ve iyi bir yönetim oluşturduk. Büyük bir başarı yakalayarak turu geçtik. Şimdi önümüze bakıyoruz" diye konuştu.

Play-Off yarı finalinde eşleştiğimiz Efes Pilsen'in 20 milyon Euro'luk bütçesi ile Türkiye'nin en büyük bütçeli takımı olduğunun altını çizen Şeref Yalçın, hedeflerinin finale yükselmek olduğunu söyledi.

"Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizler finale yükseleceğimize inanıyoruz. Çok iyi çalışarak Efes Pilsen engelini inşallah aşacağız" diyen Şeref Yalçın, taraftarlarımızdan da destek istedi.

Efes Pilsen'in normal sezondaki her iki maçı da kazandığı için seriye 1-0 geride başlayacağımızı hatırlatan Şeref Yalçın, "Özellikle Efes Pilsen'in sahasındaki maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Akatlar'da da her zamanki desteklerini bekliyoruz. Taraftarımızın ve camiamızın desteğini arkamızda hissedersek başaramayacağımız hiçbir şey yok" dedi.
__________________
I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!!

The RocK!...
nbacem Ofline   Alıntı ile Cevapla