Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 20:10   #2
Deschain

Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Seçim öncesi vaadler verenler bu durumu biliyorlardı. Ne demek elleri kolları bağlı bu şartlarda göreve talip oldular, bu şartlarda 3 yıldız alıcaz sözü verdiler. Bu durumu çözecek olanlar ''Beşiktaş'ın Gerçek Sahipleri'' otursunlar çözsünler sorunu. Mansimov kişisel şovunu yaptı seçim zamanı şimdi çıkarsın maddi yönden destek olsun. Bunlar unutulur zannediyorlar taraftarı salak sanıyorlar.
Bunun böyle olacağını göremediler/görmek istemediler ya ben ona üzülüyorum.

"Bu sefer daha güçlü yönetim, bu sefer daha güçlü isimler" cümleleri uçuşurken havada tek bir soru sormuştum; "Bu saydığınız güçlü isimlerin yarın Sn. Demirören'in yönetiminden kaçıp gitmeyeceğini gerçekten umuyor musunuz?6 ay içinde en az 3 istifa olmasını bekliyorum"

Itır Esen, daha girmeden çekildi ve Bülent Çağlar da istifa etti.Nedenlerinde değilim.Söyleyeceğim şu;

Sn. Demirören ve ailesi çok iyi Beşiktaşlıdır haddim değil laf söylemek, çok iyi insandır asla haddim değil laf söylemek, ancak Sn. Demirören ne yazık ki bir lider ve iyi bir idareci değil.Altındaki insanlar "ne" olursa olsun eğer onları yöneten başarısız olursa yönetilen kurum komple başarısız olur.Bu şirketler için de, kurumlar için de, ülkeler için de böyledir.

Ve ne yazık ki 3-5 akil adamda yanlış idare edilen yerde en nihayetinde kalmazlar.

Bunu göremeyen ve/veya görüpte Beşiktaş'ı değil siyasi nedenleri öncelikli tutup oyunu ona göre veren kongre üyelerine hakkımı helal etmiyorum

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla