Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 22:01   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Yine Şampiyon Olacağız´

Click the image to open in full size.
Türkiye Kupası’nı kazanarak bu sezonun ilk zaferine imza atan Siyah Beyazlılarımız, normal sezonu ligin zirvesinde tamamlayarak play-offlar öncesinde büyük bir avantaj elde etti. Kayseri ve Dalaman’da oynanacak play-offlar öncesinde internet sitemize açıklamalar yapan başarılı antrenörümüz Müfit Arın, son yıllarda Beşiktaş Hentbol Takımı’nın kazandığı kupalara bir yenisini daha eklemek istediklerini ifade etti.
Ligi lider tamamladığı için play-offlara 3 puanla başlayacak olan Siyah Beyazlılarımız’ın büyük bir avantajı olduğunu söyleyen Arın, “İlk önce Kayseri’de oynanacak maçları kazanarak puanımızı yükseltmek istiyoruz. Dalaman’daki finaller ise şampiyonluk yolundaki son viraj. Kayseri’de alacağımız sonuçlar Dalaman’daki maçları da etkileyecek. Onun için ilk turda bütün maçlarımızı kazanarak ikinci tura daha rahat çıkmak istiyoruz. Şampiyonluk için yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Bu yıl da şampiyon olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Takımımız, Cuma günü Bahçeşehir Koleji ile gruptaki ilk maçını oynayacak. Takımımız, Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Ankaraspor ve Pazar günü de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla