Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
serefsiz mi sakin abicim ya eleştirmek demek bu değil bence, beğenirsin beğenmezin ayrı mesele ama böyle ağır laflar çok hoş olmuyor bence.
Denizli nin konuşmasına gelirsek zaten hatayı kabul etmiş biz Beşiktaş ız ne olursa olsun kimseden bir şey beklememeliyiz kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz demiş işte. Hatasını kabul etme erdemini gösteriyorsa bunu düzeltme konusunda da çabası olmalı artık onun kimseden beklentisi olmayabilir ama hala bazı benim gibi taraftarların Denizli den beklentileri var. Ben de Denizli nin bugüne kadar çok akıllıca işler yaptığını düşünmüyorum ama benim bildiğim tek bir şey var Mustafa Denizli iyi bir hoca olmayabilir belki ama kesinlikle çok zeki bir insan. Ve zeki bir insanın hatalarını görüp düzeltebilme konusunda bazı yetenekleri olmalı diye düşünüyorum. Türkiye nin 3 büyük takımında da çok zor günler yaşamış herşeyi bilen bir adam bu sonuçta kriz durumlarını yönetme konusundaki yeteneğini artık kriz durumlarından çıkma seviyesine taşımasını istiyorum. Sürekli kriz insanı olmaktansa hem kalbini sağlığını da düşünerek biraz akıllıca işler yapıp kendisinin de rahatça çalışabileceği bir ortam oluşturmasını umuyorum. Haftaya takımla ilgili herşeyi konuşcaz diyor inşalllah öyle olur diyelim çünkü seneye yapılacak hazırlıklar için geç bile kalınıyor bence. |
abisi geldigi günden beri söylüyorum bu adamdan bize hayir gelmez diye inan cevremdeki en fanatik besiktasli olarak biliniyorum en iyi arkadaslarimla mac yüzünden yumruk yumruga girdigim olmustur ama denizlinin geldigi günden beri her maci kaybetsekte su adami kovsalar yada istifa etse diye bekler oldum ama adam gibi adam degilmis ben icinde biraz haysiyet seref var saniyordum ama oda yokmus, bu yazdiklarimi unutma eger birdahi sezon yolumuza gercekten denizliyle devam edersek ki malesef edecegiz galiba seneye en iyi 6. oluruz uefa ön elemelerinde eleniriz denizli inan bana besiktasi falan düsündügü yok yalnizca son senelerinde nekadar para kazanabilirim onu düsünüyor, hele en son fenerbahce macindan sonra ben ve milyonlarca besiktasli kardesim evlerinde aglarken otobüse binerken attigi kahkaha hala gözümün önünde, sampiyonluk gitmis ezeli rakibimize yenilmisiz adamin hic umrunda degil, yine diyorum bu adamin besiktasliligina zerre kadar inanmiyorum ve hala besiktasli oldugunu bana kimse kanitlayamadi ama ben olmadigini kanitlayacak binlerce sey söyler gösterebilirim...