Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya abi adamın yapısı bu Denizli yi bırak her Beşiktaş taraftarı da takım yenilince acı çekmiyor bunların hepsine toptan serefsiz falan dicek halimiz yok bazıları böyle pamuk ipliğiyle bağlıdır sevdasına bazıları da senin gibi yüreğini koyar ortaya şerefle alakalı bişey değil bu Denizli bu kadar bağlanabilen bir adam değil avrupai bir havası var nasıl ki avrupada büyük maçları kaybetse bile taraftara gülebiliyor futbolcular birbirlerini tebrik edebiliyor yöneticiler ortalığı ayağa kaldırmıyor vs bu adam da öle bi rahatlık içinde bizim yaşadığımız aşkı yaşamıyo olabilir ama biz gerçek Beşiktaşlılar olarak böyle insanlara serefsiz falan diye hakaret etmeyecek kadar yüce bir saygıyla tanıdık bu klübü. En sinirli anımızda bile bundan kopmamak için sabrımızı her zaman ortaya koyduk. Eleştirilerinde sonuna kadar haklısın ama hakarete ben karşıyım bana ister katıl ister katılma abicim Denizli nin Beşiktaş a zarar vermek için öyle güldüğünü içten pazarlıklı olduğunu falan düşünmüyorum ben Denizli nin futbol yapısı bu Fener de de böle oynattı Gs de de böle oynattı Milli takımda da aynıydı bizde kadro kurma konusunda büyük hatalar yaptı sadece bunda da yönetimin etkisi büyük. O zaman denizli Türkiye yi komple arkadan vurmak istiyo mu dicez Denizli kötü hoca ya da hiç hocalıktan anlamıyo falan de buna karşı değilim ama serefsiz demen bence en azından bir Beşiktaş taraftarına uygun duran bir davranış değil.
Bu arada ben de eğer iki hafta içinde herhangi bir girişimde bulunulmazsa kontenjan boşaltma veya transferler konusunda gelecek seneden umudumu kesecem Denizli ile veya denizlisiz çözüm aramaya artık başlamazsak Mourinho falan da kurtaramaz bizi seneye. |
ben fenerdeyken yada gs deyken hic 9 defans futbolcusuyla maclara ciktigini hatirlamiyorum, sende haklisin hakaret konusunda ama cogu besiktas taraftari harcliklarini yada son paralarini bilete formalara verirken kimsenin taraftarimizla dalga gecmeye veya onlari hice sayip kafasina göre isler yapmaya hakki yok heleki besiktasi ezik duruma düsürüp dünyanin en korkak futbolunu oynatmaya hic hakki yok. sabir sabir da nezaman kadar bir degil iki degil üc degil nezaman kazanmamiz gereken bir mac olursa hop denizli kazanmayalim diye herseyi yapiyor ve ben bu adami alkislayamam yada iyi adam diyemem kusura bakma...tabi senin görüsünede saygim var herkes istedigini düsünüp diyebilir ...