Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 15:35   #9
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben fenerdeyken yada gs deyken hic 9 defans futbolcusuyla maclara ciktigini hatirlamiyorum, sende haklisin hakaret konusunda ama cogu besiktas taraftari harcliklarini yada son paralarini bilete formalara verirken kimsenin taraftarimizla dalga gecmeye veya onlari hice sayip kafasina göre isler yapmaya hakki yok heleki besiktasi ezik duruma düsürüp dünyanin en korkak futbolunu oynatmaya hic hakki yok. sabir sabir da nezaman kadar bir degil iki degil üc degil nezaman kazanmamiz gereken bir mac olursa hop denizli kazanmayalim diye herseyi yapiyor ve ben bu adami alkislayamam yada iyi adam diyemem kusura bakma...tabi senin görüsünede saygim var herkes istedigini düsünüp diyebilir ...
ben alkışlıyorum ya da iyi adam falan demedim abicim ya da beşiktaşa çok güzel futbol oynatıyor falan da demedim. Fb de Gs de de farklı futbol oynatmıyordu bizim hücum oyuncuları formunda olsa ekrem yerine kanada holosko yu zaten koyardı ya da tello yu tabi ki oynatıp toraman ın yerine ön liberoya fink i çekerdi veya delgado sakat olmasa ya da yusuf formunda olsa onları da oynatmaya çalıştığını biliyoruz ama bu adamların hiç biri istikrarlı bir oyun sergileyemedi ki zaten bu adamlar istikrarlı olsa bile transferde çok eksik kaldığımız için kadromuz bu sene en başından yetersizdi fb gs de kinden farklı durum bizim zaten kadromuzun defans oyuncularıyla dolu olmasından ve en formda oyuncularımızın defans adamlarından oluşmasından dolayıdır. Yoksa denizlinin taktiğinin falan değiştiği yok sadece taktik düzendeki adamlar yetersizdi. Transfer yapmadı kendisini bitirdi bu sene de hala transfer yapmakta adım atmaya başlamazsa gene birşey yapamaz bu taktiği oynatcaksa 2 tane iyi kanat adamı almak zorunda yoksa benim umudum yok.

Ayrıca ben sana sabretmeliyiz falan da demedim abicim ya Denizli yi eleştir bana ne istersen teknik direktörlük konusunda en ağır eleştiriyi yap bu beni asla rahatsız etmez ama serefsiz falan gibi laflarla forumda zaten ağzını bozmaya meyilli bir çok insana senin gibi bi yaşça büyük bi abimiz böyle örnek olursa hoş bir ortam olmuyor gerçekten bugün Denizli ye yarın bi başkasına böyle sürüp gider sonra bu konuşma tarzı. Ayrıca Beşiktaş taraftarının yaptığı fedekarlığa karşı ortaya konulcak tek örnek de Denizli değildir futbol camiasındaki profesyonel olarak bu işi yapan insanların yüzde 90 ı taraftarın yaşadığı duyguları yaşamaz ki bizimle onları karşılaştırman bence bizim duygularımızı küçültür abicim biz bu takımdan ne para kazanıyoruz ne de itibar bizim dünyamızı döndüren sadece sevgi. Eleştirceksen futbolun endüstriyel boyutunu paradan başka birşeyin amaçlanmadığı düzeni eleştir. Denizli yerine yabancı hocalar olsa onlar daha da rahatlar bu konuda ne yapacağız adamların yaşam tarzı böle diye hepsine ağzımıza geleni söyleyecek miyiz bizimle aynı duyguları asla yaşamayaz bu insanlar böyle bir beklentin varsa bir taraftarı beşiktaşın başına geçirmemiz lazım ancak abicim.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla