Yazdiklarinin buyuk kismina tamam.Ama bir kac konu var ayrildigimiz.Holosko ornegini yanlis anlamissin.Ben sag kanadin defansif zayifligi anlaminda Holosko ve Q7 yi karsilastirdim.Hucuma katki olarak kiyas mukayyese edilemezler tabiki.
Dedigin sistemle deplasmanda kolay puan kaybedilmez.Bobolu,Q7 li,Volkanli takim bunun icin ideal.Ama Inonude kapanan takimlari acamayiz.Bunu yapmanin en akilci yolu sifira inip Pivot santrafora top kesmek.
Bende bu sistem icin Q7 yerine flash transferimiz Gignac,Santa Cruz yada o tarz bir santrafor olsun diyorum.Orta sahaya kimi istedigimi zaten biliyorsun.Kanatlarida yerlilerle(yekta-volkan,ozan-volkan) takviye edersek 4 transferle yeni sezona bomba gibi gireriz.Zaten bunu Q7 avrupanin adami degil diyerek sende kabul ediyorsun.
Q7yi almak bir yandanda risk.Sorunlu bir oyuncu.Hep ayni ornegi veriyorum. biz 17 yasinda bir cocugu (adam degil cocuk) kazanamadik bu teknikadam ve yonetimle.Q7 yi nasil kazanacagiz?
Queresma bu ligin ustunde olur ama oynarsa.Bu konuda bizim sabikamiz cok.
Yinede lokal dusunuyorsak yararli olabilir diyelim.Ama bu kadar para harcayip lokal basari pesinde kosmak dogru mu?
__________________ YETER!!! |