Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2010, 12:36   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rıdvan 6 Ay Yok

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler, dün oynanan Manisaspor karşılaşmasında sol ayak fibula kemiği kırılan ve ameliyat edilen genç futbolcu Rıdvan Şimşek'i hastanede ziyaret etti.

Demirören, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne, başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, genel sekreter Fahrettin Curoğlu ve yönetim kurulu üyesi Orhan Saka ile birlikte gelerek, Rıdvan ve ailesine ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.

Yıldırım Demirören, doktorlardan Rıdvan ile ilgili bilgiler aldıktan sonra yöneticilerle birlikte hastaneden ayrıldı.

Bu arada, sakatlığı süren Beşiktaşlı futbolcu Ekrem Dağ da Rıdvan'ı ziyaret etmek için hastaneye gelirken, bu oyuncuyu kapıda gören başkan Demirören, ''Sen ne zaman iyileşeceksin'' şeklinde espri yaptı. Ekrem de başkan Demirören'e, durumunun düzeldiğini söyledi.

Aynı zamanda kulüp doktoru olan ve ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Şenol Akman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rıdvan'ı ameliyat ettiklerini belirterek, ''Genç oyuncuya hızlı bir şekilde müdahalemizi yaptık. Ayak bileğinde kırık ve çıkığı var. 3-4 gün hastanede kalacak. 3-4 hafta sonra da alçıları alınacak. En az 6 ay oynayamayacak'' diye konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla