Seneler evvel final oynamıştık o maçlardaydım | | Çok değil hatırlar herkez final oynadığımız maçları hakemler tarafından Efes'in nasıl kollandığını hiç unutmam o final serisinden sonra bir dahada basket maçına gitmedim basket'e olan saygım kayboldu aynı futbol'daki çirkinliklerin,kayırmacanın,taraf tutmanın,Basket Federasyonu'nun tek taraflılığı bütün çıplaklığıyla gördüm,soğudum.O zamanlar Efes ve Ülker müessese takımları olarak inanılmaz paralar akıtıp sürekli birbiriyle final oynarlardı onların aralarına adeta kara kedi gibi girmemiz herkezi rahatsız etmişti özelliklede BJK li diye övündüğümüz Anadolu Grubu sahibi Atilla Özilhan'ı,o sene şampiyonluğu kaçırdık gün oldu devran döndü Ülker önce bize sonra Cincon'lara teklifte bulunup hayır yanıtı aldıktan sonra en son FB'ye yaptığı teklif kabul görünce Ülker-Fb birleşti ve Basketbol Ligi 3 takım üzerine dönmeye başladı Efes-Fbülker-Türk Telekom üçünede baktığımızda mali,ekonomik anlamda müessese takımı olmanın vermiş olduğu rahatlık ile ligi domine ediyorlar ambargo koyuyorlar bunların arasında BJK ekonomik anlamda bir tek Basketbol'dan sorumlu olmayıp geniş bir spor yelpazesi olduğu için onların arasında Basket'e fazla para akmıyor bunla eş orantılı başarı ve süreklilikte gelmiyor.Uzun lafın kısası bizlerin sinirini inanılmaz bozacak bir seri ile karşı karşıyayız.Çok şey beklememek lazım iyi mücadele edip fark yemesinler yeter.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |