Beşiktaş Yönetim Kurulu`nun haftalık olağan toplantısı sona erdi. Mustafa Denizli`nin Quaresma transferini veto ettiği iddialarının gölgesinde girilen toplantının ana maddesi transferdi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş yönetimi mevcut durum gereğince Portekizli oyuncunun transferi için ileri adım atmama kararı aldı.
Teknik direktör Mustafa Denizli`nin raporu uyarınca önceliği yabancı kontenjanını boşaltmaya verme kararı alan yönetim kurulu Quaresma transferini dondurdu.Beşiktaş yönetimi mevcut yabancıları takımdan göndermeden ve yeni oyuncu almak için gerekli kontenjan açılmadan transfer gerçekleştirmeme kararı aldı. Buna göre her ne kadar transfer çalışmaları devam edecek ise de Mayıs ayı sonuna ve transfer mevsimi açılana dek herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmayacak.
Yönetimin kadroda bulunan yabancıları en iyi biçimde pazarlamak adına bu kararı aldığı, ayrıca dünya kupasında mücadele edecek Holosko ve Tello`nun performanslarına göre bu isimlerin satışından önemli gelir beklediği öğrenildi.
Konu Gokhan tarafından (10-05-2010 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir..
|