Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2010, 23:07   #24
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1 sene tahammul edip,oynatip 2 milyondan fazla kazanabilirdik.Uzun vadede belbaglanacak adam degildi.Q7 de bunun baska bir versiyonu.Denizli kendisinden hic beklemedigim prensipli adimlar atiyor ve yonetime sozunu geciriyor.Bu durusunu bozmamali.
Malesef ben senin gibi düşünemiyorum.. Nasıl bir prensipli duruş ki bu oynatmayacağı bir adam 8 milyon euro verilerek alındı ve hiç katkı yapmadan sezon bitti.. Bu mu yönetime söz geçirme.. Hala Delgado için seneye çok güvendiğini söylüyor ve onun dışındakileri satabilirsiniz diyor.. Bahsettiği adam 4 senedir hiçbir şey vermemiş son senesini futbol oynamadan geçirmiş..

Bazı arkadaşlar iyi yaptığımızı, para kazandığımızı savunuyor yalnız biz bu çocukları para kazanmak için yetiştirmiyoruz.. Beşiktaş kültürü olan iyi futbolcular olsun ve önce Beşiktaşa faydalı olsun diye yetiştiriyoruz..
Eğer bu çocukları yeterince disipline edemediysek, bu çocuklar A takıma çıkınca futbollarına hiçbir şey koyamıyorlarsa bunda hata biraz da bizdedir..
Geçmiş yıllardaki yıldızlarımızın düzgün ve disiplinli futbolcular olmasında takımda Beşiktaş'ın içinden gelmiş lider özellikte abilerin varlığı çok etkili olmuştur.. Ama biz bir yerden sonra jenarasyonda öyle bir kesinti yaptık ki artık böyle bir ismin izini bulamıyorsun takımda.. Zaten elini atsan yabancıya çarpıyor.. Delgado mu yoksa Tello mu bu çocuklara sahip çıkacak abilik yapacak..
Eskiden Beşiktaş'da bir kültür vardı.. Genç takımda yetişen çocuk bilirdi ki A takıma çıkacak ve oynayacak.. A takım maçlarında top toplayıcılığı yaparken birgün o taraftarın önüne çıkıp herşeyini vereceği günü hayal ederdi.. Ama biz her yetişen adamımızı harcadıkça artık altyapıdaki futbolcular kapağı nereye atsam, nasıl sözleşme yapsamın derdine düştüler.. Beşiktaşla bir gelecek olmayacağını biliyorlar artık.. Bu da bizim altyapımızın sonu demek.. Bu sene adı geçen futbolcularımız ortada.. Necip, Ali Kucik, Atınç ... Hiçbir yıldız karakterde adam değil.. Sadece görev adamı.. 13 yaşından beri Muhammed Demirci'yi bekliyoruz.. Bakalım onun sonu nasıl olacak..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla