Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2010, 08:06   #28
Deschain
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Şu Batu konusunda sinirim hala geçmedi.

Öncelikle Batuhan kelepçeli parti yapabilir.Taocu takılabilir.Çok sapkın bir "özel" yaşantısı olabilir.Bu beni ve kimseyi zerre ilgilendirmez.Sahadaki durumu beni ilgilendirir.

"Duruşumuza" uygun davranmıyorsa da bu O'nu ilgilendirir.Bu kulüpten Fikret,Sinan,Feyyaz,Sergen gibi altyapıdan çıkan yıldızlar,sırf "bu yüzden" çok sevdikleri formadan ayrı kaldılar.Ama ne zaman?Sergen olunca, Feyyaz olunca.

Hoca istemiyor, peki eyvallah.Kirala o zaman.Hocanın seneye burada olacağı belli mi?
Onu geçtim 19 yaşında bir adam "kafasızsa" gönderirsin Tokat'a, Van'a, etrafı dumanlı dağlar olan Urfa'ya, hatta Lailasız Sivas'a.Ondan sonra gece yiyecek bir halt bulursa ilk önce ben alkışlarım.Hem belki Anadolu insanından adamlığı da öğrenir.

Sorarım neden "problemli" Sergen, Lucescu zamanında hem gsde hem bizde kariyerinin parlak sezonlarını geçirdi?Fransa'nın en sorunlu oyuncularından Nouma burada sete çıktı, neden?

Yine sorarım ki; "bu sorunlu at, bu sorunlu sat" bu mudur hocalık, bu mudur büyüklük?
Bırak 19'u, bana şu yaşımda o parayı ve şöhreti ver, kelepçeyi kendim alırım.
"Biz sorunlularla mı uğraşacağız?"
Siz, bu kulüpte başkan sıfatına haizseniz, yönetici olma şerefine nailseniz, üzerine 3 milyon alan hocaysanız UĞ-RA-ŞA-CAK-SI-NIZ!
İşiniz bu!

Olmadı mı?O zaman "o kadar kolay kaçmak yok Batucum" dersin "sözleşme sonuna kadar güle güle A2'ye" dersin, konuşma yasağı getirirsin.Ya seve seve çeki ve düzenle ortaklık kurar ya da 2-3 sene halı sahada kendini tatmin eder.Çünkü 2 sene sonra haddinin bildirilerek gönderilmesi örnek teşkil eder ve 2 milyona satılmasından daha değerlidir
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla