Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2010, 11:03   #7
forza-kartal

forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

` ŞARTLAR ÇOK ZOR OLDU `

Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz`i transfer eden Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşçan 1903radyo.com`a bağlanarak Erhan Barış Karakuş sunduğu `` Gündoğdu Beşiktaş `` programında transferi değerlendirdi.

Click the image to open in full size.

Hoşçan yaptığı açıklamada;

`` Batuhan geçen sezon bir dönem kiralık gelmişti.Türk sporunda gelecek vaad edeceğini düşündüğümüz genç bir kardeşimiz.Transfer çok spontene gelişti.Batuhan`ı uzun zamandır takip ediyorduk.Batuhan Karadeniz`in Beşiktaş kulübünün mevcut yapıda oynaması zor olduğu için Eskişehirspor`a transferimiz oldu.Batuhan transferinde hocamız Rıza Çalımbay`ın baskısı çok oldu.Bizde hocamızın isteğini yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz.``

- ÇOK ZORLU BİR SÖZLEŞME OLDU -

`` Şartlar çok zor oldu.Ezeli rakiplere satılmasında 5 Milyon Euro Beşiktaş kulübüne verilmesi yönündeki şartı sözleşmeden kaldıramadık.Başkan Yıldırım Demirören`i ikna edemedik.Batuhan Karadeniz ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.Eğer bu dört yıl içinde Batuhan ile anlaşamazsak bütün hakları Beşiktaş`a geçecek.İnanılmaz zor bir sözleşme oldu.``

- BATUHAN İLE ARAMIZDA SORUN YOK -

`` Bütün kulüpler ve futbolcular arasında problemler olabilir.Böyle bir sorun şuanda ortada yok.Batuhan çok zor bir karakter.Ben ona mecazi anlamda Canlı bomba diyorum.Fakat bu kadar ağır sözleşmeden sonra bu futbolcuyu Türk sporuna kazandıracağız.``

- ZAPOTOCNY İLE İLGİLENİYORUZ -

`` Bu konuda çok fazla detaylı konuşmak istemiyorum.Zapo ile çok ciddi bir şekilde ilgilenmiyoruz.Fakat şartlar ne getirir bunu bilemiyoruz.``

- ŞARTLAR UYGUN OLURSA ERKAN KALIR -

`` Erkan Zengin sevdiğimiz bir futbolcu eğer şartlar uygun olursa Eskişehirspor`da kalmasını istiyoruz.``diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Ben bu haberden sonra sevindim valla gittiğine

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline   Alıntı ile Cevapla