Sorarım size örnek verilen futbolcularımıza sonunda ne oldu? | | Karetta ağbey yazdıklarına yine katılıyorum ama ısrarla örnek verdiğin METİN-ALİ-FEYYAZ'IN BJK Kulübünde onca emek ve çabasından sonra bu üç efsane futbolcumuz futbolu ne yazıkki BJK'DE noktalayamadılar bunuda senin belirtmeni beklerdim şimdi Batuhan'la ne alakası var diyeceksin alaka şurada hani BJK'Yİ deyim yerindeyse futbol üst kurumu olarak değerlendiriyorsunya bu üst kurumlardada onca senelik emeğin,alınterin,efsaneliğin an geliyor o anki yönetim ve başkan tarafından bir anda siliniveriyor hemde ne yazıkki bu uygulamayı SN.SÜLEYMAN SEBA tarafından bile uygulanıveriyorsa aslında olay demekki bu kadar anlam yüklenip bundan derin düşünceler çıkarmaya gerek yok efsane de olsan şımarıkda olsan gerizekalıda olsan demekki ne yapsan nasıl olsan yönetimin iki dudağı arasında hayatın aynı özel sektör gibi.Ayrıca madem bu çocuğu bonservisiyle verdiler çocuğun sözleşmesindeki maddeler niye bu kadar ağır,bu maddeleri okuyunca şunu anlıyoruzki bu çocuk yıldız olursa aman FB-GS kapmasın ,onların ve BJK nin dışında Eskişehir'den başka bir kulübe giderse BJK yine para alacak ayrıca çocuk tutunamazsa dört sene içinde tekrar BJK ye dönecek gibi garip yaptırımlar karşılığında sözleşme imzalanmış.Ben şunu anlıyorum yönetim resmen bu çocuk yıldız olursa başımıza iş almayalım misali gibisinden aslında BJK yi küçük duruma düşürmüş hani biz futbol üst kurumuyuz Eskişehir küçük kulüpya o zaman bu korku sözleşmesi niye hani biz büyüktük?Büyük kulüpler sizin deyiminizle böyle aklıevvel çocuklar için ne zaman korkar oldu?Karetta ağbey seni anlıyorum ama bu yönetim inan bana senein gibi ince düşünmeden yaptı bu işi yani onlar doğru yapmadı çünkü senein gibi düşünüp yapmadılar emin ol.Saygılar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |