Ya neden bahsediyorsunuz arkadaşlar biriniz de acaba Batuhan ın son röportajını baştan aşşağı dinlemiş mi çok merak ediyorum. Zaten yaptığı yanlışlıkların o kadar farkında ki surat ifadesinden bile ters giden birşeylerin olduğunu çözebiliyorsunuz. Batuhan şunu anlayamadı yetenek dünyada sadece kendisinde yok futbol şarkıcılık gibi bişey değil doğuştan bir yetenek gelsin sen de onun üstünden hayatını sürdür. Futbolda istikrarlı bir kariyer istiyorsan ne kadar başarılı olursan ol çalışmayı bırakmayacaksın. Batuhan daha paf milli de paf takımda A2 de eskide bilmem ne 5-10 gol attı die nerdeyse kendini eşsiz bulunmaz bir futbolcu gibi ilan etti. Çalıştırması gereken ayakları olması gerekirken o sürekli konuşarak taraftara oynadı. Şimdi pişman olduğu için ben belki Denizli affeder demiştim ama demek ki gerçekten düzeltilmeyeceğine inanmışlar davranışlarının. Bunun Beşiktaşlılık duruşudur ahlaktır yok futbolcunun kişiliğidr bunlarla alakası yok Batuhan bir profesyonel yapı kazanmak için hiç bir çaba göstermedi göstermeye de niyetli değil. Batuhan ın bu gidişle geleceği en üst nokta senede 10 gol falan atıp ben oldum kafa yapısıyla gene postu sezonun yarısında sermesi olacaktır. Hala para ediyoken azımsanmayacak bir paraya hem de denetimin tamamen nerdeyse bizde olduğu bir antlaşmayla satmamız bence kötü olmamış. Eskişehirde futbolunu oynar küçük takımın büyük golcüsü rolünde devam eder orda Batuhan ı o istediği KRAL rolüne iyi sokarlar merak etmesin. |