Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
neden bahsediyorsun ya oynatmıyorlarmış falan. Batuhan kendisi bile farkında yediği nanenin git de röpörtajını dinle çok hakkını yediklerini düşünse öyle ezilip büzülmez di yaptıklarından pişman mısın sorusunun cevabında. Ne halt yediğini o da biliyo böyle profesyonel olunmaz saydığın futbolcular belki karakter olarak çirkef ve etik olmayan bir yapıda olabilirler ama hepsi de antreman olsun çalışma olsun futbollarını geliştirmek için gerekli birşeyler yapıyorlar Batuhan bugüne kadar yaptıklarını yeter görüp bunların üstüne yatmayı seçti kendi yolunu çizdi Eskişehirde başarılar dilerim orda çok antreman yapmasa da küçük takımın büyük oyuncusu olur zaten merak etmesin. |
1 röportaj seyredip konuşuyorsan, o röportajdan da bunu çıkarıyorsan..
bu batuhan düşmanlığınızı anlayamıyorum. Ne yaptı bu çocuk? Gerçekten bir google da araştır, ne bilim gazetelerin arşivlerine bak, seyrettiğin programları vs düşün bakalım neler yazabileceksin. Ahlaksız, karaktersiz vs sıfatlarını hakedecek ne yazabileceksin? Yediği naneleri bir say lütfen
Kaç sefer seyrettin batuhanı sahada Beşiktaş formasıyla da yargılıyorsun? yatmayı seçmişmiş o sürekli söylediğin röportajdaki haline bak bakalım yatan biri gibi mi? Bana iddia edebilirmisin ki oynasa nobreden nihattan daha kötü oynayacağını? hatta diğer takımların forvetlerinden?
Ben kimseyi körü körüne ne savunur ne de eleştiririm. Objektif bakmaya çalışırım her zaman. Eğer bu çocuk takımda forma şansı bulsaydı, denizli ve yönetim arkasında dursaydı, batuhan da oynamasaydı (aynı serdar özkan gibi) ya da aptal demeçler verseydi. O zaman 2milyon€ bile çok derdim.
Ama neresinden bakarsanız bakın bu çocuğun açıkca hakkı yendi. Onun için en hayırlısı oldu. Daha fazla uzatmanın manası yok. Olan oldu giden gitti. Ama ne hikmetse gitmesi gerekenler hep dururken asıl kalması gerekenler bir bir yollanıyorlar. 2 sene sonra bakıpta ah demeyin