" METİN-ALİ-FEYYAZ'IN BJK Kulübünde onca emek ve çabasından sonra bu üç efsane futbolcumuz futbolu ne yazıkki BJK'DE noktalayamadılar bunuda senin belirtmeni beklerdim" Sevgili Mustafa;Lütfen bana bir eleştiri getirirken,benim Vala Somalı' dan tek farkımın bildiklerimi kitap halinde yazmamak olduğunu biliniz..ben hayatımın en az 25 yılını Beşiktaşı izlemekle geçirdim..hem trübünden hem de kulübün içinden ..onun için bana eleştiri yaparken bilmediğiniz şeyleri lütfen yazmayın..bir ağabeyiniz olarak rica ediyorum..
gelelim;Metin ,Ali,Feyyaz'a..
Metin;son olarak Vanspor da forma giydi ...Çünkü,askerlik kur'ası oraya çıkmıştı ve günün mevzuatı ;sporcuların askerlik yaptıkları yerin Garnizon sınırları içindeki bir kulüpte futbol oynamasına izin veriyordu..ancak sakatlığı daha fazla oynamasına izin vermedi ve fiili olarak futbolu bıraktı ve kulüp o'na jübile yaptı..
Ali'ye gelince;GS ile oynanan lig maçında dizi döndü ve 2 sene boyunca antrenmana bile çıkamadığı halde,kulüp o'na oynayan futbolculara ödediği primin tamamını verdi...Doktorlar,oynayamaz dediği halde kulüp Ali'ye,hizmetlerinin karşılığında , yeniden 2 yıllık mukavele önerdi ve o zamanın parası ile 600 milyon peşin,kalanı maç başı teklif edildi..ancak Ali efendi sezonun en üst parası olan 1,5 milyar garanti para istedi,verilmeyince de gitti Kayserispor ile mukavele imzaladı ve ilk maçta Beşiktaşa karşı yalvar yakar kaptan çıktı ve gol atmak için yırtındı ,sonrasında sakatlanıp oyundan çıktı ve bir daha da iyileşmedi ,futbolu bıraktı..
Gelelim Feyyaz'a...sözleşme dönemi ,tatildeyim diye kulübe gelmeyerek,ayağıma gelsin diye efsane başkan Süleyman Seba yı ayağına çağırdı..Herşeye rağmen,Seba bu densizin ayağına giderek anlaşma sağlandı ve kulüp kendisine 3 ay sonrasından başlayarak bir yıla yayılan çekler verdi..Bir yıl sonrası için verilen çekin yıl hanesine ,yanlışlıkla içinde bulunulan yıl yazıldı ve o densiz gidip çekin arkasını yazdırdı,sonrasında da Seba onu kulüpten kovdu..o da gitti FB ye imza attı...
Şimdi soruyorum..bu 3 olayda da kulübün ne suçu var..Daha sonra ,çalışacak yer bulamadılar ve bu kulüp hem Ali'ye hem de Feyyaz'a kucak açtı..
Lütfen bazı şeyleri araştıralım,bilelim ve öyle kulübe eleştiri getirelim...
Haa..şunu da söylemeliyim...ben şuna da katılmıyorum..kulüp kimseye vefa göstermek zorunda değildir..sporcu oynadığı sürece karşılığını alır ve o camianın ferdi olarak da o camianın kolaylıklarından faydalanır..bunun dışında ,Beşiktaş'ımıza ne Batuhan,ne Ali ,ne de bilmemkim için kimse subjektif borçlar yüklemesin..
Kulüp kötü yönetilse bile..
__________________  "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Konu Karetta2002 tarafından (14-05-2010 Saat 08:33 ) değiştirilmiştir..
|