Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2010, 16:33   #12
volkan-saygın
 
volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"5 futbolcu alıp 3`er milyon Euro dağıtacağımıza bir yıldız futbolcuyu kadromuza katar, harcamayı öyle yaparız. Ayrıca laf olsun diye transfer yapmayacağız. Eğer takımı sırtlayacak bir isim bulursak alırız. Belki transfer bile yapmayabiliriz"
Nihayet biri çıkıp ta adam gibi bir laf etmiş..en az 5 yıllık bir finans yönetimi planlanmalı ,stat yapımı tamamlanmalı ve altyapı projeleri hayata geçirilmeli..hemen yeni stat yapılmalı boşa para harcanmadan geçecek 3-4 yıl sonunda Beşiktaş mali olarak düze çıkar..Bu arada da skor peşindeki sözüm ona taraftarlarda bu takımın yakasını bırakır,gerçek futbolseverler trübüne gelir..Ama bunlar içinde ,yönetimlerin asla ve asla trübün popülizmi yapmadan kararlı adımlar atması gerekir..
Stad konusunda kesinlikle katılıyorum. Modern ve adamakıllı bir stad yapılmalı ve " stadın en iyi maç izlenecek yeri olan kapalı tribün her gelişmiş ülkede olduğu gibi en pahalı yer olmalı " ( Serdar Bilgili'nin sözüdür )
Yani sözde en büyük Beşiktaşlı , en cefakar Beşiktaşlı olanlar stadın en güzel yerinde maç izlerken bi zahmet bunun bedelini de ödemeliler. Bir tek onlar değil tüm taraftar elini cebine atmalı , bu kaynağı kulübe yönlendirecek projeler geliştirmeli ( mesela Fenerin taraftar kar projesi çok akıllıca ) , taraftar taraftarlığını bilip , korsan çarşı amblemli ürünler yerine üç kuruş fazla verip gidip kartal yuvasından alışveriş yapacak ... Ben düzgün projelerle taraftarın da taşın altına elini sokmaktan ka.mayacağına inanıyorum , yeterki akıllı adamlar işbaşı yapıp akıllı projeler geliştirsin ..
Ama malesef böyle yönetim kadrosu olmadığını görüyoruz Beşiktaşta .. Bu konuyu açarken vurgulamak istediğim , sezon bitmiş , düzgün yönetilen bir kulüpte olması gerektiği gibi ne bir transfer planı yapılmış ne bir program ... transferden sorumlu yönetici nereye kaç adam alınacağını bilmiyor. yönetim bilmiyor hocabilmiyor , saldım çayıra mevlam kayıra... malesef böyle ne yaptığını bikmez adamların yönettiği kulüp de bu kadar oluyor
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu volkan-saygın tarafından (15-05-2010 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir..
volkan-saygın Ofline   Alıntı ile Cevapla