Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2010, 00:14   #8
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Buyuyerek borctan kurtulmak hayal.Super bir kadro kurup 3 yil icerisinde kazandiginiz basarilardan elde edilen gelirle borclari kapatamayiz.Sampiyonlar ligini kazanan takim nekadar kazaniyor? C.Ronaldonun maliyetini karsilarmi?Yada Messi nin?
Barca su an altyapisindan cikarttigi 6 adami direk 11inde oynatiyor.Biz bunu es gecip hanry,ibrahimovic gibi yildizlari alisini gozonunde bulunduruyoruz.
Ayrani yok icmeye tahtravanla gider s..maya misali.Bizim yapamiz gereken bizim yapimiza uygun sekilde kisa orta ve uzun vade de bazi adimlar atmak.Ornek alinacak bir kulup varsa bu kulup bizim butcemize denk butcesi olan bir kulup olmali.O.Lyon,Ajax,PSV ya da Monaco gibi donem donem avrupada boy gosteren liglerinde de surekli kafaya oynayan butceleri bize es takimlar bizim model ornegimiz olmali.Once onlarin seviyesine gelelim sonra Barcayla,Realle,Man.U ile kapismayi dusunuruz.
Barca,Real,Man U. v.s. kendi ulkelerinin disinda da forma satabilen,yabanci taraftarlarindan gelir elde edebilen kulupler.Bizim oyle bir luksumuz yok.Biz daha kendi ulkemizdeki taraftarimizdan ekonomik randiman alamazken boyle hayalperest yaklasimlar kulubu batirmaktan oteye gitmez.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla