Konu: Daum Yolcu!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2010, 10:08   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Daum Yolcu!

Denizli'de şampiyonluğu son maçta kaybettikten sonra görevine son verilen Alman hocanın, ikinci hüsranla birlikte Fenerbahçe defteri kapanıyor.

Takımı şampiyon yapsa bile gönderileceği konuşulan Christoph Daum’la yollar kesin olarak ayrılıyor. 2005/06 sezonunun son haftasında şampiyonluğu kaybettikten sonra gönderilen ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın, üst üste 3 yıl şampiyonluk sözünü yerine getirebilecek hoca olarak görüp tekrar göreve getirdiği Alman hocanın ipinin çekildiği belirlendi. Bu arada Trabzonspor ile oynanan maç öncesinde yaşanan bir gelişme, Daum’un takımı şampiyon yapsa bile gönderilmesinin planlandığını ortaya koydu. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, ne yeni sezon planlaması, ne de kamp programı planlamasında Daum’a danışmadığı öğrenildi. Bu gelişmelere bir hayli şaşıran Christoph Daum’un, Almanya’daki dostlarına “Fenerbahçe’de daha önce de görev yaptım. Hem transferi hem kamp programını ben yapıyordum. Bu kez şoke oldum. Çünkü kimse bana bu konularda gelmedi. Herhalde beni gözden çıkardılar” diye dert yandığı öğrenildi. Daum’un ayrıca avukatına haber gönderip, kendisine gelecek muhtemel teklifleri değerlendirmesi yönünde direktif verdiği kaydedildi. Bu arada yeni sezona yeni bir teknik direktörle başlayacak olan Juventus’un, Alman teknik adamla ilgilendiği söyleniyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, hem transfere hem de yeni sezon programıyla bizzat Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın ilgilendiği bildirildi. Sarı-Lacivertli ekipte önümüzdeki sezon teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı ise merak konusu...

Tarihi fırsatı kaçırdı
Başkan Aziz Yıldırım tarafından ikinci kez göreve getirilirken, takımı şampiyon yapacağına inanılan Daum, bir kez daha hüsran yaşatırken, büyük bir fırsatı da kaçırdı. Fenerbahçe, sezonu mutlu sonla noktalasa, Alman hoca da, Fenerbahçe’yi en çok şampiyon yapan teknik adam olarak tarihe geçecekti. Gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Daum’un elinde sadece Fenerbahçe’nin başında Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa’da en çok maça çıkan teknik direktör unvanları kaldı.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla