Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2010, 15:41   #15
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Adalı, yapacakları transferin Beşiktaş`a yakışması gerektiğini belirterek, "5 futbolcu alıp 3`er milyon Euro dağıtacağımıza bir yıldız futbolcuyu kadromuza katar, harcamayı öyle yaparız. Ayrıca laf olsun diye transfer yapmayacağız. Eğer takımı sırtlayacak bir isim bulursak alırız. Belki transfer bile yapmayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın neresi doğru ? Ne yani biz transferi sadece yıldız futbolcu almak olarak mı görüyoruz. Ne demek takımı sırtlayacak birisi ya bu takım pozisyona giremiyor bu takım gol atamıyor elimizdekilerin hangisi bizi sırtlayacak kapasitede. Bobo ile ite kaka gol atıyoruz ama olsun takımı sırtlayacak birini bulamazsak almayız Nobre ile idare ederiz. Ben bu söylenenleri mantıklı bulmuyorum bu takımın sol kanat oyuncusuna ihtiyacı var. Bu takımın oyun kurucuya ihtiyacı var. Bu takımın golcü futbolcuya ihtiyacı var. Bunları hepimiz gördük bu acıklamanın nesi mantıklı. Taraftar zaten her sene 10 tane yabancı alın demiyor ki eksik olan bölgelere takviye yapın diyor. Takımda Ernst ve Ferrari dışında devamlılığı olan yabancı oyuncumuz yok. Bir sene boyunca top oynamamış Delgado'ya mı bel bağlayacağız ? Ya da bir sezon boyunca uyuyan her transfer dönemi patlama yaşayan Nobre'ye mi ? Yoksa keyfi gelince oynayan Tello'ya mı ?

Bu tarz acıklamalar zemin hazırlığıdır. Bu sene oynanan futbol ortada neyine güvenerek transfer bile yapmayabiliriz diyorsunuz ? Sen kalkıpta kongre öncesi deseydin kardeşim benden 5 sene başarı beklemeyin ama 5 sene sonra yaş ortalaması 25 olan kasası artı veren bir kulup olucaz o zman eyvallah derim ama sen kalkıpta 3 yıldız alıcaz yok üst üste şampiyon olucaz dersen bende verdiğin sözleri yerine getir diye beklerim.

İşte Beşiktaş'ın sözüm ona gerçek sahipleri (Allah hepsini bildiği gibi yapsın hepsini Allah'a havale ediyorum) bu kadar düşünceli insanlar. Yok Beşiktaş'a siyaset girermiş yok kılımız tersten çıkarmış dediler bu beceriksizleri seçtiler alın size çağdaş yönetim !!

Ya bu adamın bu acıklamasına dogru dıyenler bana neyın dogru oldugunu anlatabılırmı ?
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla