Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2010, 01:58   #26
eagle17
 
eagle17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne oluyor yaa. ertuğrul sağlam beşiktaşın başında 3 seneye yakın kaldı bizi şampiyon yapamadı. bursayı yapı. o zaman bbülent uygunda iyi antrenör geçen sene neredeyse sivası şampiyon yapıyordu onu alalım. sanki ertuğrul sağlam 3 maça çıktı hemen yollandı.
sizin mantığınıza göre denizli süper hoca. geldiği sene beşiktaşı çifte şampiyon yaptı.
Ertuğrul hoca beşiktaş'ta 1 yıl kaldı ve ne yaptığı belirsiz yönetim takıma sahip çıkamadığı ve bırçok maçta hakem hataları ile yenildiğimiz için takım şampiyon olamamıştır. 2. yılın da daha 6. haftada ve takım namalup iken Metalist maçında 4-1 yenildi diye kovmaktan beter edilmiştir.
Şimdi soruyorum size yıllarca arsenal in başında bulunan Arsen Wenger hiçmi yenilmedide yıllardır takımın başın da. Yenildi tabiyki hemde yakın zamanda Barcelona 4 - Arsenal 1 buna göre Arsenal yönetimi hemen gönderdimi hayır. Şimdi sakın bana burda kimse Wenger ile Ertuğrul'u mu kıyaslıyon diye sormasın tabiyki hayır ama biz yıllarca Beşiktaş'ta oynayan yani içimizden çıkan birine 2 yıl bile sabır göstermiyoruz onun içindirki bizde Wenger ler hasla olmuyo. Hep kendi içimizden çıkan ları kolayca harcıyoz en büyük üzüntüb budur örnek Rasim Kara bence başarılı idi 1 yıl, Rıza Çalımbay başarılı deyıldi 1 yıl, Ertuğrul başarılı idi 1 yıl 6 hafta tabiyki bunlar benim görüşüm önümüze şapkayı koyup düşünmemiz lazım kendi içimizden olanları kolayca harcamamız lazım diyorum elin yabancısına gosterdiğimiz sabrı onlara göstersek belkide bizimde Wenger'imiz olur saygılar.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
eagle17 Ofline   Alıntı ile Cevapla