Alıntı:
CEK_BJK´isimli üyeden Alıntı
Bu daha çocuk. Denizli biraz baba şefkatiyle yaklaşsa, Yönetim sahip çıksa şimdi çok başka şeyler konuşuyor olurduk. demirören nobre sahip çıktığının yarısını batuhan'a çıksaydı keşke..
Sinan engin bir programda söylemişti eskilerde.. Başkan'ın nobreye karşı özel bir sevgisi var diye.. Yıllık 2.5 milyon € bu adama ödüyoruz. 2milyon içinse batuhanı satıyoruz.
Bir de madem küçük takımların büyük golcüsü o zaman neden korkuyorsunuz? Neden febeye geseye gitmesin diye maddeler ekliyor, üstüne bir anlık operasyonla eskişehire satıyorsunuz?
febeye gitsin bakın bakalım küçük takımların büyük golcüsümü yoksa yıldız mı |
abi o maddenin eklenme nedeni Batuhan daha FB ye gittiği an ortalık birbirine girer bakın gördünüz mü bizim altyapımızdan yetişen adamı nası ucuza kapattılar vs vs die. Şimdi en azından azımsanmayacak bir paraya alınacağı için tepkiler yumuşayacak en azından.
bu arada denizli nin şefkatli olması konusunda katılmıyor değilim aslında ben affedeceğini de düşünüyordum ama demek ki gerçekten paraya ihtiyaçları var sadece satma gibi bi amaçları olsa o kadar madde de koymazlardı aslında çok da istemeden sırf para için yolladıkları biraz belli gibi. He Beşiktaş bu durumlara düştü diye üzülebiliriz o ayrı ama bu da normal senelerdir yapılanların sonucu bu. Batuhan ın gönderilmesinden çok bundan sonra yönetimin yapısı nası değişcek onu göreceğiz. Batuhan ı gönderip atıyorum süleyman a yıllık 1.5 milyonlar dağıtmaya devam ederlerse bişey değişmez tabi.