Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2010, 09:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata Parasına Şampiyonluk

Click the image to open in full size.
Hasan Arat: Bizim Tabata’yı aldığımız paraya (8 milyon Euro), Bursaspor şampiyon oldu. Bizim üzerek yolladığımız hocamızla, şampiyonluk yaşadılar. Herkes ders çıkarmalı...

NTV SPOR Radyo’ya konuşan Arat şunları söyledi: Bursaspor’un şampiyonluğunu, Ertuğrul Hocamız’ı, başkanı, taraftarı kutluyorum. Başkasının üzüntüsü, Beşiktaşlı’nın sevinci olamaz, ben böyle bir sevinç içinde olmadım. Aksine bu şampiyonluğun hemen ardından, kendi özeleştirimizi yaptım. Bizim Tabata’yı aldığımız paraya, Bursaspor şampiyonluk yaşadı. Üzerek yolladığımız hocamızla, Bursaspor şampiyon oldu. Kendi özeleştirimizi yapmamızın gerektiği bir anda, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesine sevinmemiz gibi bir hata içerisine düşmemeliyiz.

‘TRANSFER İSTEMİYORUM’
Şampiyonluk gecesi beni en çok üzen olay, yanlış anonsla sevinen insanların hüsrana uğramasıdır. Türkiye o geceden çok dersler çıkarmalı, sadece “Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti” diye sevinmemelidir. Benim camiam bakalım ne yapacak? Beni ilgilendiren bu. Ben şu anda transfer istemiyorum, bir Beşiktaşlı olarak gururla seyredeceğim gençleri görmek istiyorum. 1 yıl önce şampiyon oluyor, 2 kupa alıyorsunuz, 40 milyon Euro harcıyor, 2. sene 4. oluyorsunuz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla