Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2010, 13:41   #233
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Quaresma:Türkiye çok uzak!

Beşiktaş'ın transferde tek ilgilendiği isim olarak lanse edilen Interli Quaresma, siyah-beyazlılara gelmeyeceğini tekrarladı, Türkiye'de herhangi bir takımda yer almasının mümkün olmadığını ifade etti.
Portekizli yıldızın, Mourinho'nun gitmesi durumunda takımda kalma umudunun artacağı duyuruldu. Ülkesinde yayınlanan Record gazetesi, Quaresma'nın, Teknik Direktör Mourinho'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağının netleşmesini beklediğini, Inter'den gitmesi halinde geleceğiyle ilgili kararı yeni teknik direktöre bırakacağını yazdı.
Gazete, Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesi halinde Querasma'nın Inter'de oynama şansının yüksek olduğuna dikkat çekerek, Portekizli yıldızın bu yüzden gelen tekliflere "Hayır" cevabı verdiğini iddia etti. Sporting Lizbon ile Besiktaş'ın, Mourinho'nun alacağı karara endekslendiğini de belirten Record, Querasma'nın Morinho ile ilgili karar ne olursa olsun geleceğinin Türkiye olmayacağını da sayfalarına taşıdı.
Bu arada Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, cuma günü İspanya'ya giderek Madrid'de Şampiyonlar Ligi finalini seyredeceği öğrenildi. Adalı'nın, henüz kesinleşmese de Quaresma'nın menajerleriyle görüşmesi bekleniyor.

Mehmet Çiftçi-Milliyet
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla