Bursaspor`un transferde ki gözde ismi Volkan Şen, ilk kez geleceği ve  transfer söylentileri hakkında Haber1903`e konuştu. 
Volkan Şen, Haber1903`e verdiği röportajda;  
`` Beşiktaş`tan şahsıma henüz bir teklif gelmedi.Birinci hedefim  Bursaspor`da başarılı olmaktı ve ben bunu bu yıl başardım.Takımım ile  şampiyon oldum.Bu şampiyonlukta benim de payım olduğu için çok  mutluyum.Bundan sonra ki hedefim ise, Milli takım da uzun yıllar forma  giymek ve başarılı olmak.Milli takıma çağrıldığım için çok  mutluyum.Avrupadan bana herhangi bir teklif gemedi.Zaten kulübüm ile de  sözleşmem 2013 yılına kadar devam ediyor.Kulübüme iletilmiş bir teklif  varsa da bana henüz bildirilmedi.  
Beşiktaş`ta oynamak istermisin? sorusuna; 
`` Şahsım adıma bir teklif almadım.Ancak bir profesyonel futbolcularız  hayata gerçekçi bakmak lazım.Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz duygusal  bakmamak lazım.Oynayabileceğim bir kulübe gitmek isterim.Beşiktaş gibi  bir kulüpte her futbolcu futbol oynamak ister.Bana ciddi bir teklif  gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş`ta seve seve  futbol oynamak isterim.`` diyerek sözlerini tamamladı.