Bursaspor`un transferde ki gözde ismi Volkan Şen, ilk kez geleceği ve transfer söylentileri hakkında Haber1903`e konuştu.
Volkan Şen, Haber1903`e verdiği röportajda;
`` Beşiktaş`tan şahsıma henüz bir teklif gelmedi.Birinci hedefim Bursaspor`da başarılı olmaktı ve ben bunu bu yıl başardım.Takımım ile şampiyon oldum.Bu şampiyonlukta benim de payım olduğu için çok mutluyum.Bundan sonra ki hedefim ise, Milli takım da uzun yıllar forma giymek ve başarılı olmak.Milli takıma çağrıldığım için çok mutluyum.Avrupadan bana herhangi bir teklif gemedi.Zaten kulübüm ile de sözleşmem 2013 yılına kadar devam ediyor.Kulübüme iletilmiş bir teklif varsa da bana henüz bildirilmedi.
Beşiktaş`ta oynamak istermisin? sorusuna;
`` Şahsım adıma bir teklif almadım.Ancak bir profesyonel futbolcularız hayata gerçekçi bakmak lazım.Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz duygusal bakmamak lazım.Oynayabileceğim bir kulübe gitmek isterim.Beşiktaş gibi bir kulüpte her futbolcu futbol oynamak ister.Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş`ta seve seve futbol oynamak isterim.`` diyerek sözlerini tamamladı.