Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2010, 18:50   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Düren ve Adalı'dan Açıklamalar

Click the image to open in full size.
Mete Düren : " F.Bahçe Yanlış Hedef Seçti "

Beşiktaş İkinci Başkanı Mete Düren, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, milli file bekçisi Rüştü Reçber ile ilgili iddialarına yanıt verdi.

Düren şunları söyledi: Rüştü Reçber bir çok oyuncunun abisi konumunda. Onlarla herhangi bir maç için görüşmesi kadar hiçbir şey olamayacağı gibi. Bizim Rüştü'yü arayıp da sen diğer oyuncularla konuştun mu demek gibi abest bir şey içine girmeyiz. İki rakip takımı oyuncuları da birbiriyle maçlardan önce görüşebilir. Burda sorgulanması gereken mesele, Fenerbahçe kulübünün kendi rakibi olan oyuncuların telefonlarına gelen mesajlara ulaşımı nasıl sağlanmış. Bu oyuncular, Fenerbahçe kulübünü arayarak, Rüştü bizi aramış mı demiş. Bize garip gelen kısım bu oldu.
Bizim için önemli olan Rüştü'nün bu oyuncuları arayıp aramaması değil, bu konudur. Rüştü, Süper Lig'de ahlak abidesi olarak gösterilen bir isimdir. Rüştü'yü bugün bir çok kuruluş fair-play ödülü veriyor. Rüştü'nün bu taraklarda hiç bezinin olmadığı herkes tarafından net bir şekilde bilinir. Fenerbahçe tarafından gündemi değiştirmek için yanlış bir hedef seçilmiş. Bizim Fenerbahçe'den beklediğimiz açıklama bu değil. Bununla ilgili gelişmeleri bekleyeceğiz. Fenerbahçe kendi iç işlerinde bir takım sorunlar yaşayabilir ama bu sorunları çözmeye uğraşırken, başka yerleri itham etmenin kimseye faydası yok. Bu konuda verilen çabayı kendi sorunlarını çözmek için harcamalılar."

Click the image to open in full size.
Serdar Adalı : " Aziz Yıldırım Ne Dediğinin Farkında Değil "

Beşiktaş Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdar Adalı, bugün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı basın toplantısında Rüştü Reçber ile ilgili yaptığı açıklamalarına kısa bir yanıt verdi.

Adalı, Aziz Yıldırım'ın Rüştü Reçber'i suçlayıcı ve itham edici açıklamaları karşısında şu ifadeleri kullandı:
"Sanırım Sayın Aziz Yıldırım'ın sinirleri son derece bozuk. Ben onun ne dediğinin farkında olduğunu düşünmüyorum. Sayın Yıldırım, bence ne dediğinin farkında değil. Bu açıklamalarının ne Fenerbahçe'ye ne de Türk futboluna hiç bir katkısı olmayacaktır."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla