Bu saatten sonra sağ çıkabileceklerini sanmıyorum. Allah rahmet eylesin.Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum.
Bir maden mühendisi öğrencisi olarak suçlunun kim olduğunu neden dolayı olduğunu çok merak ediyorum.Yapılan bir takım açıklamalara göre:
1- Hükümet yetkilileri kazadan sonra en son birkaç ay önce ciddi bir denetleme yaptığını ifade etti ve topu kendisinden fırlattı
2- Ocak yetkilisi TKK, işçilerinin eğitimli olduğunu-gerekli eğitimin verdiğini ifade etti ve topu kendisinden fırlattı
3- Yapılan bazı açıklamalara göre ocağın hazırlık aşamasında açılan galerilerin(cevhere ulaşmak için yapılan yol) özel bir firma tarafından yapıldığı söyleniyor. Top şimdilik bu firmada.Bakalım firma ne diyecek.
4- Firma topu fırlatırsa geriye galiba en son suçlu olarak ocak mühendisleri kalıyor
5- Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül son 5 ayda yaşanan maden kazalarından dolayı (Yanılmıyorsam Bugünkü ile beraber Zonguldak+Balıkesir+Bursa da toplamda 64 kişi öldü) madenlerle ilgili bazı düzenlemeler yapılacağını açıkladı. Bende soruyorum şimdi: Bu düzenlemelerin yapılması için illaki 64 kişinin mi ölmesi gerekirdi.
Konu Asi Ruh tarafından (20-05-2010 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir..
|