Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2010, 01:26   #5
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI

Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu saatten sonra sağ çıkabileceklerini sanmıyorum. Allah rahmet eylesin.Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum.

Bir maden mühendisi öğrencisi olarak suçlunun kim olduğunu neden dolayı olduğunu çok merak ediyorum.Yapılan bir takım açıklamalara göre:

1- Hükümet yetkilileri kazadan sonra en son birkaç ay önce ciddi bir denetleme yaptığını ifade etti ve topu kendisinden fırlattı

2- Ocak yetkilisi TKK, işçilerinin eğitimli olduğunu-gerekli eğitimin verdiğini ifade etti ve topu kendisinden fırlattı

3- Yapılan bazı açıklamalara göre ocağın hazırlık aşamasında açılan galerilerin(cevhere ulaşmak için yapılan yol) özel bir firma tarafından yapıldığı söyleniyor. Top şimdilik bu firmada.Bakalım firma ne diyecek.

4- Firma topu fırlatırsa geriye galiba en son suçlu olarak ocak mühendisleri kalıyor

5- Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül son 5 ayda yaşanan maden kazalarından dolayı (Yanılmıyorsam Bugünkü ile beraber Zonguldak+Balıkesir+Bursa da toplamda 64 kişi öldü) madenlerle ilgili bazı düzenlemeler yapılacağını açıkladı. Bende soruyorum şimdi: Bu düzenlemelerin yapılması için illaki 64 kişinin mi ölmesi gerekirdi.

Konu Asi Ruh tarafından (20-05-2010 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir..
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla