Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2006, 13:47   #2
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Hayırsever Kartal
Beşiktaş, maçın başında Evren'in müthiş golüne Ahmed Hassan'la cevap verdi. Mert penaltıdan Malatya'yı tekrar öne geçirdi. Gökhan +91'de skoru ilan etti. Beşiktaş bu sonuçla İnönü'de 23'üncü puanını kaybetmiş oldu.


Ligde üçüncülük mücadelesi yapan Beşiktaş, bu sezon İnönü Stadı'nda puan dağıtma geleneğini Malatya karşısında da sürdürdü. Tümer'in maçın başında sakatlanmasıyla planları bozulan Beşiktaş, Evren'in 30 metreden attığı golle geriye düştü.

Golden sonra rakip kaleyi ablukaya alan siyah-beyazlı takım; Bobo, Ahmed Hassan ve Gökhan'la yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarının başında Bobo'nun iki güzel şutu direği sıyırıp auta gitti.

Sergen'in 57'de oyuna girmesiyle çehresi değişen Kartal, Ahmed Hassan'la beraberliği yakaladı. 72'de Çağdaş'ın Bilal'i düşürmesiyle penaltı kazanan Malatya, Mert'le öne geçti. Gökhan'ın +91'deki golü Beşiktaş'a bir puanı getirdi.

***

Gülmek haram

Malatya, Evren'in füzesiyle öne geçti. Ahmed Hassan eşitliği sağladı. Mert'in penaltı golüne, Gökhan +91'de yanıt verdi.

Evinde bir türlü istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, yine taraftarının önünde galibiyet sevincini yaşayamadı. Tigana kupa maçının yıldızı Tümer'i ilk 11'de sahaya sürerken iyileşen Sergen, yedek soyundu. Ancak henüz maçın 8. dakikasında sakatlanan Tümer yerini Okan'a bıraktı. Bu zorunlu değişiklik maça iyi başlayan Kartal'ın elini kolunu bağladı. Click the image to open in full size.21. dakikada Evren, yaklaşık 38 metreden topa öyle bir vurdu ki Cordoba kalesinde adeta düğüm oldu. Fizik kurallarını alt üst eden bu şutla Malatyaspor öne geçti. Golü yedikten sonra yüklenen Beşiktaş, 26'da Ahmed Hassan, 30 ve 43'te Bobo ile net üç gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

Sergen hareket getirdi
İkinci yarıda da Beşiktaş saldırıyor Malatya direniyordu. 57'de Sergen'in oyuna girmesiyle Beşiktaş iyice canlandı. Nitekim Sergen'in kullandığı korner atışında 61'de A. Hassan eşitliği sağladı. Malatya, 72'de Çağdaş'ın Bilal'i biçmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Mert konuk ekibi yeniden öne geçirdi. Sahanın en kötü oyuncusu Gökhan Güleç, +91'de Okan'ın nefis pasını kaleci Bora'nın üstünden aşırarak yeniden beraberliği sağladı. A. Hassan gol atmasına rağmen net gol fırsatlarında bencil davranarak faydasından çok zararlı oldu. Ali Güneş ve Bobo, Beşiktaş'ta göze batan oyuncular oldu.
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline   Alıntı ile Cevapla