Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2010, 16:07   #49
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen ertuğrul sağlamın takımda kalsaydı şampiyon olacağını ve bu sene şampiyon olacağını nereden biliyorsun. çok komiksin. adam şampiyon yapamadı beşiktaşı beşiktaş başındayken. ama gittiği sene ve gittikten 1 sene sonra şampiyon yaparmış bizdeyken yapsaydı. ertuğrul sağlam sayesinde beşiktaşın adı 8taş oldu farkındamısınız.
tamam kardesim sen haklisin biz hemen zaten bu forumda artik mustafa denizli ve yönetime laf söylemicem hemen banlaniyorum...mustafa denizli dünyanin en iyi teknik direktörü, sizede böyle teknik direktör yakisir 90 dakika rakibe boyun egen 9 kisiyle defans yapip 1 gol izlemek icin bile haftalarca bekleyen bir takim demekki hosunuza gidiyor ligte 4. lük büyük basari sizin icin ertugrul saglam teknik direktör falan degil sizin büyük mustafa denizlinin parmagi olamaz, siz haklisiniz del bosqe , tigana ertugrul bunlari toplasan bir denizli etmez sizin gözünüzde....bol gülmeler dostum seneye senin büyük hocanla ilk 10 a girersek onuda basari sayarsiniz...zaten bu forumda bazilari icin yeterki fenerden yada gs den gelen birisi olsun besiktasin kendi evladindan daha cok sahip cikiliyor nedense.....ama bundan sonra böyle Allah denizliyi ve demiröreni basimizdan eksik etmesin ertugrul hoca haketmiyor besiktasi ....sizin cok büyük hocaniz denizlinin 8-0 dan dahada ezik sonuclari var ama onlardan kimse bahsetmiyor ....sen besiktasa 8tas diyenlerin agzinin payini veremiyorsan oda senin sucun onlara sigma olomuc diye bir takim taniyorlarmiymis sor bak nasil susuyorlar....ama bisey demiyorum 2-3 sene sonra kücük takim antrönörü dedigin ertugrul hoca avrupada büyük bi takimin basinda oldugunda bunlari devam konusalim allah izin verirse...

Konu ferres tarafından (21-05-2010 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla