Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2010, 09:43   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önce para sonra transfer

Yepyeni bir takım kurmak için kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, ilk etapta değeri yüksek oyuncuları elden çıkarıp, ardından bombaları patlatacak.

Click the image to open in full size.

Cim Bom’da transfer çalışmaları Rijkaard’ın raporu doğrultusunda devam ediyor. Yönetim ilk etapta Hollandalı hocanın da gitmesine onay verdiği oyuncuları elden çıkarıp, buradan elde edilecek gelirle birlikte bombaları patlatmayı planlıyor. Tottenham ve Manchester City’nin kadrosuna katabilmek adına kıyasıya yarıştığı Arda için minimum 15 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Sarı-Kırmızılılar, ABD’deki turnuvanın ardından Kaptan’ın 20 milyon Euro’ya gönderilebileceğini düşünüyor. Rus kulüplerinin gözdesi haline gelen Servet Çetin için de son derece yüksek bir fiyat belirlendi. CSKA Moskova ile Zenit’in almak istediği tecrübeli futbolcu, 10 milyon Euro’dan aşağı bırakılmayacak. Dünya Kupası’nda Brezilya forması giyerek piyasa yapacak olan Elano için de 12 milyon Euro değer biçildi. Sambacı’nın da Rusya Ligi’ne gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Asıl yıldızlar Temmuz’da
Fildişi Sahili formasıyla Dünya Kupası’nda sahne alacak olan Keita’yı ise ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde göndermeyi düşünen Galatasaray Yönetimi, şimdilik Grella ve Stoch takviyesini düşünüyor. Ön liberodaki boşluğu Avustralyalı Grella ile dolduracak olan Cim Bom, sol açığa ise Twente’yi şampiyon yapan Stoch’u monte edecek. Asıl bombalar ise Temmuz’da patlayacak.
Click the image to open in full size.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla