Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2010, 10:02   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzon'da Makukula bombası

Schalke'nin Pantelic ısrarı üzerine Trabzonspor B planını devreye soktu. Bordo-Mavili yöneticiler, Süper Lig'in gol kralı Makukula için Benfica'yla temas kurdu.

Trabzon’da transfer rüzgarları esmeye başladı... Seneyi Türkiye Kupası’yla tamamlayan ve yeni sezonda ligde de iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Fırtına’nın ilk hedefi Ajax’lı Pantelic’ti. Ancak Schalke’nin bu futbolcu konusunda ısrarcı olması, Trabzonspor’un planlarını da değiştirdi. Pantelic için görüşmelere devam eden Bordo-Mavililer, diğer yandan da Süper Lig’in gol kralı Makukula için düğmeye bastı. Kayserispor’dan kesin olarak ayrılan Makukula, kulübü Benfica’ya geri dönmüştü. Bu doğrultuda harekete geçen Trabzonsporlu idareciler, Benfica’yla temasa geçti.

Kral da sıcak bakıyor
Tarafların bu hafta içerisinde masaya oturacakları ve pazarlığın başlayacağı belirtildi. Portekiz temsilcisinin iyi bir sezon geçiren Makukula için 4 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirlediği kaydedildi. Trabzonspor’u yakından tanıyan Makukula’nın, Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında...
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla