Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2010, 01:08   #4
CEK_BJK

CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayal etmeyelim arkadaslar bu sene ne hamit ne volkan ne q7 hicbirini transfer edemeyecegiz, bizim baskan ve td her gün zirve yapiyorlar ancak daha elle tutuluyr hicbir gelisme yok hep basinin yazdiklarini takip ediyoruz, bu sene sezonu 2-3 hafta erken acmamiz gerekecek ama hala kim gidiyor kim geliyor hicbisey belli degil , gitmesi gerkenler hala takimda ve gidenler (batuhan,erkan ve serdar ) takimin gencleri...yani transfer yaparsak bile kesin siradan 30 yasini gecmis 1-2 futbolcu alip sezona girecegiz....
Yemin ederim senin kadar denizli antisempatizanı görmedim

takımda 11 tane yabancı oyuncu var. Neredeyse hepsi O çok övdükleri Ertuğrul Sağlam'ın eseri. Hiç kimse 1€ bile verip 1 tanesini almıyor. En kötü 7'e düşmesi lazım ki 1 oyuncu alabilelim. Sormak lazım aslın Ertuğrul'a en az 4 futbolcuyu aldırttığın paranın yarısına alırmısın diye..

Evet dediğin adamlar satıldı çünkü başka hiçbir futbolcu para etmiyor-satılamıyor.

yd sağolsun iflas ettirdi kulübü. Neredeyse UEFA'ya gidemiyorduk. Kulüp borç batağında beş kuruş para yok.

Bende transfer yapılacağına inanmıyorum. Adalı'nın lig tv konuşmasını her ne kadar forum kullanıcıları iyi bulsada bence Q7 transferinin yapılamayacığını yemliyor ve milleti aferdisiniz salak yerine koyup suçu basına ve taraftara atıyor. Siz kızıştırdınız o yüzden alamadık diyecekler.

Konuya gelecek olursam bence ikisi de değil. Hamit'in futbolunu hiç beğenmiyorum hatta bayern'e transfer olduğunda da baya şaşırmıştım. Demek ki benim bilmediğim birşey var

Volkan Şen ilk yarı neredeyse yoktu. İkinci yarı iyi oynadı. İnişli çıkışlı grafiği var büyük takımda ne yapar koca bir soru işareti. Röportajlarını izlediğim kadarıyla hiç sercan gibi değil çok beyefendi ve ayakları yere basan bir çocuk. Ama bursadan futbolcu alınacaksa ben ozan ipek derim