Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2010, 09:36   #363
blackeaglecamaro1903
Banned
 
blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer sen Alex zayıf bir oyuncu diyorsan bundan sonra senle müzikten,kırlardan,böceklerden konuşalım dostum...Alex,bu ülkenin bir numaralı profosyonellerinden biridir..sakat olmadıkça asla idman kaçırmayan,asla maç kaçırmayan,asla maçlarda kaytarmayan,oynadığı maçların %80 inde efektif katkı sağlayan ve son olarak kaptan çıktığı brezilya milli takımı ile Pan American oyunlarında şampiyonluk kupası kaldıran bir adamdan zayıf bir oyuncu diye bahsediyorsan pes...
Anelka ,Keita gibi adamlar da oynadıkları her takıma üst düzey katkı sağlamış ve sağlamaya devam eden adamlar..Quaresma bunların hiçbiri ile eşdeğer değil..teknik üstünlüğünü 27 yaşına kadar hiçbir takımda ortaya koyamamış,oyunun içinde kopuk kopuk oynayan,takım oyununa hiçbir katkısı olmayan,hiçbir hoca tarafından tercih edilmeyen, sorumsuz ,ciddiyetsiz bir adamı eğer bu yönetim sırf taraftar istiyor diye alırsa yuh olsun o yönetime..Tabata ya verilen paralara acırken,gene beliersizliğe atılacak milyon dolarlara yazık..o paralar ;Kalström gibi,Carew gibi uluslararası alanda iş yapacak adamlar alınabilecekken taraftar şımarıklığına heba edilmemeli..
irfan abi !!!!!!!!!!!!! futbol bilgine hayran kaldım!!!!!!!!!! iyi güldürdün beni ALLAH (cc) ta seni güldürsün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
blackeaglecamaro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla