Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2010, 12:35   #1
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den çözüm

Denizli Beşiktaş'ın önünü açacak reçeteyi sıralayıp Çeşme'ye tatile gitti

1- Bobo'nun parasıyla Quaresma'yı alın

Bordeuax'nun başına geçen Jean Tigana, Beşiktaş'ın golcü yıldızı Bobo'da ısrar ediyor. Fransız ekibi 7 milyon Euro teklifle gelmeye hazırlanıyor. Maddi sıkıntı çeken Siyah- Beyazlılar'a çare de teknik patron Mustafa Denizli'den geldi. Tecrübeli çalıştırıcının yöneticilere, "Fransız ekibi iyi bir fiyat veriyorsa Bobo'yu satın ve parasıyla da Quaresma'yı alın" dediği öğrenildi.

Herkes sayılabilir

Başkan Demirören ve Futbol Komitesi üyeleriyle görüşen Denizli, "Satılmayacak hiçbir futbolcum yok. Değerini verdikleri takdirde herkes gidebilir. Yabancı sayımız bir hayli fazla. Bir yandan kaliteli oyuncu alacağız, diğer yandan da elimizdeki mevcut kadrodan fedakarlık yapacağız. Bobo da gidebilir, Holosko da. Yeter ki değerinde satılsın"dedi.

2- Ver Volkan'ı al Holosko'yu

Teknik patron Mustafa Denizli, ikinci önerisini de Volkan'ın transferi için yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bunun da formülü şu: Bursaspor Holosko'yu istiyor. Kolayı var. Verirler Volkan'ı alırlar Holosko'yu. Ayrıca Ozan İpek için de Zapotocny artı bir yabancı daha ve bir miktar para verebiliriz. Kulübün zarar etmesini istemiyorum. Yabancılarımızı takasta da kullanabiliriz" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı yönetimin transferler konusunda elini güçlendirip reçeteyi sundu ve tatil için Çeşme'ye gitti.

3- Yerlilere yatırım yapın

Altyapıdan yetişen Serdar Özkan ve Batuhan ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik patron Mustafa Denizli, yönetime üçüncü önerisini de yerli futbolcular için yaptı. Denizli ilk olarak Milli Takım ile birlikte Amerika'da bulunan Dortmundlu Nuri Şahin'in transferini istedi. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca Gençler'den Mustafa Pektemek, CSKA'dan Caner, Adanaspor'dan Okan Salmaz, Altay'dan Burak, Freiburg'tan Ömer Toprak gibi gelecek vaadeden süper gençleri kadroda görmek istiyor. Denizli'nin Okan ve Burak için çok ısrarlı olduğu öğrenildi

FotosporClick the image to open in full size.
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla